Premium Haardroger


Facilitair | Kleedkamer | Haardrogers
Ik heb nog géén online accountINLOGGENParticulier? Bekijk hier uw prijs
Géén vaste bestelhoeveelheden
Gratis verzenden vanaf € 300,-
Verzendkosten slechts € 8,50 (binnen Nederland)
Producten voor u op maat gemaakt

Premium Haardroger

Starmix Comfort haardroger TTH 1800 is een onderhoudsvrije elektronische haardroger om snel haren te kunnen drogen. Deze haardroger is gemakkelijk te installeren en te bevestigen door de meegeleverde muurbevestigingsplaat. (zonder het apparaat open te schroeven) De haardroger heeft een geluidsarme moter. De motor van deze haardroger consumeert slechts 100 Watt, wat een laag vermogen is en economisch interessant is.
Te bestellen in 2 verschillende uitvoeringen:
- Met drukknop schakelaar: met heeft een druk op de knop in te schakelen, looptijd van 4 minuten. De looptijd is overigens instelbaar tussen de 1 en 9 minuten (dit moet u doen bij de montage/installatie van het apparaat).
- Met infraroodschakelaar: de haardroger schakelt zich automatisch in zodra er iemand onder gaat staan en heeft een looptijd van 4 minuten. De looptijd is overigens instelbaar tussen de 1 en 9 minuten (dit moet u doen bij de montage/installatie van het apparaat).
Om de haardroger ook in hoogte te kunnen verstellen kan er worden gekozen voor de hoogte instellingsbeugel (art. nr. ST190709 THH 1800) Deze haardroger is van goede kwaliteit, maar mocht er toch iets stuk gaan dan heeft u 3 jaar (beperkte) garantie.

Zwembad groothandel voor het zakelijk aanbod van zwembadproducten, zwembadartikelen en drijfmaterialen voor zwembad en zwemlessen. Geschikt voor zwemles tot aan wedstrijdzwemmers.

Stel uw vraag over dit artikel

Stel uw vraag

Premium Haardroger

Categorie
Merk
Type
Drukknop tijdschakelaar
Kleur
Wit

Levering per
stuk
Levertijd
5 werkdagen
Artikelnummer
ST004525

Aanverwante artikelen