Starmix haardroger AirStar TH-C1


Facilitair | Kleedkamer | Haardrogers
Ik heb nog géén online accountINLOGGENParticulier? Bekijk hier uw prijs
Géén vaste bestelhoeveelheden
Gratis verzenden vanaf € 300,-
Verzendkosten slechts € 8,50 (binnen Nederland)
Producten voor u op maat gemaakt

Starmix haardroger AirStar TH-C1

Deze nieuwe haardroger droogt De nieuwe Starmix AirStar haardroger TH-C1 maakt van haren droge een plezierige belevenis. De Starmix haardroger TH-C1 is een compacte hoge snelheid haardroger en wordt gekenmerkt door superieure prestaties, geavanceerd ontwerp, gemakkelijke installatie en comfortabele bediening. Daarnaast bieden Starmix haardrogers biedt een enorm gunstige prijs kwaliteit en prestatie verhouding. Deze nieuwe haardroger droogt snel en plezierig de haren met warme lucht en maakt daarbij gebruik van geavanceerde Starmix technologie en is van hoge kwaliteit.
De haardroger is onderhoudsvrij en ziet er modern uit. De behuizing van de haardroger is gemaakt van stevig, robuust en slagvast kunststof en beschikt over een gemakkelijk schoon te maken buitenkant.De haardroger is gemakkelijk in bediening. Gebruikers hoeven het apparaat niet aan te raken en slechts onder de haardroger te gaan staan. De haardroger is elektronisch sensor gestuurd en schakelt zich zelf automatisch in en blaast de haren droog.
De haardroger is beveiligt tegen oververhitting en schakelt zich zelf uit, ook nadat de looptijd verstreken is schakelt de haardroger zich zelf uit. Daarnaast is de haardroger beschermt tegen valse activatie en schakelt de handdroger zich zelf niet onnodig is, dit leidt tot energiebesparing.
Technische gegevens:- Nominaal vermogen: 900 Watt
- Looptijd: 240 seconden
- Voltage: 230-240, 50/60 Volt/Hz
- Verwarm vermogen: 400 Watt
- Motor vermogen: 500 Watt
- Geluidssterkte motor: 69 db
- Luchtstroom: 22 l/s
- Luchtsnelheid: 200 km/h
- Afmetingen: 26,8x18,2x30,4 cm (BxDxH)
- Kleur: wit
- CE gekeurd / GS gekeurd / VDE / EMV/VDE / IP23

Zwembad groothandel voor het zakelijk aanbod van zwembadproducten, zwembadartikelen en drijfmaterialen voor zwembad en zwemlessen. Geschikt voor zwemles tot aan wedstrijdzwemmers.

Stel uw vraag over dit artikel

Stel uw vraag

Starmix haardroger AirStar TH-C1

Categorie
Merk
Kleur
Wit

Levering per
stuk
Levertijd
5 werkdagen
Artikelnummer
ST017143

Aanverwante artikelen