Compact Handdroger


Facilitair | Kleedkamer | Handdrogers
Ik heb nog géén online accountINLOGGENParticulier? Bekijk hier uw prijs
Géén vaste bestelhoeveelheden
Gratis verzenden vanaf € 200,-
Verzendkosten slechts € 7,50 (binnen Nederland)
Producten voor u op maat gemaakt

Compact Handdroger

Deze Starmix handendroger is een eenvoudige, maar duurzame en energiezuinige elektrische handdroger. De handdroger is voorzien van een stevige slagvaste kunststof behuizing en heeft een onderhoudsvrije en fluisterstille en energiezuinige motor. Deze handdroger is verder uitgerust met een temperatuur begrenzer en staat garant voor een lange levensduur. De handdroger dient aan de muur te worden bevestigd. Op deze handdroger heeft u 3 jaar (beperkte) garantie.
Er zijn 3 verschillende types:
T 80E: Handdroger met elektronische infrarood naderingsschakelaar. Deze handdroger met moderne uitstraling blaast uw handen in ongeveer 26 seconde droog. Sensor zekerheid afschakeling na ca. 4 min. (tegen bijv. kauwgumvandalisme)
T 60E: Deze handdroger met moderne uitstraling blaast uw handen in ongeveer 36 seconde droog. De handdroger gaat automatisch aan als de handen er onder worden gehouden door middel van een infrarood detectie. Sensor zekerheid afschakeling na ca. 4 min. (tegen bijv. kauwgumvandalisme)
T 80: Energiezuinige elektrische handdroger met drukknop schakellaar. Blaast uw handen in ongeveer 26 seconde droog. Looptijd 30-60 seconde (instelbaar)

Aquarunner is uw groothandel voor het zakelijk aanbod van zwembadproducten, zwembadartikelen en drijfmaterialen voor zwembad en zwemlessen. Geschikt voor zwemles tot aan wedstrijdzwemmers.

Stel uw vraag over dit artikel

Stel uw vraag

Compact Handdroger

Categorie
Merk
Type
T 60 E
Kleur
Wit
Afmeting
17,5 x 11 x 25 cm
Vorm
1400 Watt

Levering per
stuk
Levertijd
5 werkdagen
Artikelnummer
ST061023

Deel dit artikel

Aanverwante artikelen