Handdrogers TT1800 E


Facilitair | Kleedkamer | Handdrogers
Ik heb nog géén online accountINLOGGENParticulier? Bekijk hier uw prijs
Géén vaste bestelhoeveelheden
Gratis verzenden vanaf € 300,-
Verzendkosten slechts € 8,50 (binnen Nederland)
Producten voor u op maat gemaakt

Handdrogers TT1800 E

De Starmix handdroger TT type is een simpele, duurzame en energiezuinige elektrische handdroger. De handdroger is onderhoudsvrij en ziet er modern uit. De warme lucht blaast uw handen in circa 23 seconden droog. Deze handdroger dient te worden gemonteerd aan de muur. Met het meegeleverde muur bevestigingssysteem kunt u de handdroger aan de muur ophangen zonder het apparaat te openen De handdroger gaat automatisch aan als de handen er onder worden gehouden door middel van een infrarood detectie. Per keer draait de motor 36 seconden. De sensor is beveiligd tegen vandalisme de handdroger zal nooit langer dan 4 minuten, aaneengesloten, aan blijven staan ingeval iemand de sensor permanent bedekt. De handdroger is voorzien van een stevig slagvast kunststof behuizing en een onderhoudsvrije fluisterstille en energiezuinige motor. Hierdoor beschikt u over een lange en onderhoudsvrije levensduur. Deze handdroger is van goede kwaliteit, maar mocht er toch iets stuk gaan dan heeft u 3 jaar (beperkte) garantie. Keuze uit 4 uitvoeringen:
TT 1800 middels drukknopschakelaar in te stellen. 1800 Watt
TT 1800 E schakelt automatisch in door middel van een infrarood detectie. 1800 Watt
TT 1800 E ECO schakelt automatisch aan door middel van een infrarood detectie. Energie zuinig 1000 Watt.
TT1800 Active Oxygen zuivert de lucht in de ruimte en verlaagt kiemen en bacteriën in de ruimte tot 50% en neemt onplezierige luchtjes weg. 1800 Watt.

Zwembad groothandel voor het zakelijk aanbod van zwembadproducten, zwembadartikelen en drijfmaterialen voor zwembad en zwemlessen. Geschikt voor zwemles tot aan wedstrijdzwemmers.

Stel uw vraag over dit artikel

Stel uw vraag

Handdrogers TT1800 E

Categorie
Merk
Type
TT 1800 E
Kleur
Wit
Afmeting
27 x 16 x 33 cm
Vorm
1800 Watt

Levering per
stuk
Levertijd
5 werkdagen
Artikelnummer
ST195520

Aanverwante artikelen