Mini Locker


Facilitair | Kleedkamer | Lockers
Ik heb nog géén online accountINLOGGENParticulier? Bekijk hier uw prijs
Géén vaste bestelhoeveelheden
Gratis verzenden vanaf € 300,-
Verzendkosten slechts € 8,50 (binnen Nederland)
Producten voor u op maat gemaakt

Mini Locker

De mini lockers kunnen in de hoogte en breedte naar wens worden opgebouwd.Een afzonderlijk vak is 127 x 210 x 157 mm (B x D x H) groot. Geschikt voor bewaren van telefoon, portemonnee, camera, sleutels en andere kleine eigendommen die u bijvoorbeeld niet in uw jas wilt achterlaten als deze in een garderobe hangt.De mini locker kan worden voorzien van een hangslot of een standaard cylinder slot. De sleutel van het cylinderslot kunt u standaard voorzien van een sleutelhanger, of van een zeer comfortabele sleutel band. Een polsband (past ook om de enkel) waarin de sleutel wordt weggedraaid, en welke comfortabel en makkelijk gedragen wordt. Bijvoorbeeld handig in sportscholen of andere plekken

Ombouw: uit voorraad leverbaar blauw, roze en geel.
Deuren: uit voorraad leverbaar blauw, wit, roze, geel en transparant.
Ombouw en/of deuren in eigen kleur is ook mogelijk. (Minimum aantal wordt afhankelijk van de exacte invulling na overleg bepaald.)

buitenmaat 157 x 250 x 193 mm.
Binnenmaat 127 x 210 x 157 mm (B x D x H).
Ideaal voor het bewaren van telefoon, camera, sleutels, CD's etcetera.De mini locker wordt standaard voorzien van een cilinderslot met 2 sleutels, of klinksluiting t.b.v. een hangslot.
De minilocker is per stuk verkrijgbaar kan opgebouwd worden tot praktisch iedere gewenste samenstelling qua aantal stuks in breedte en hoogte.De samenstelling die u besteld wordt kant en klaar afgeleverd. U heeft praktisch geen werk om op te bouwen.

Zwembad groothandel voor het zakelijk aanbod van zwembadproducten, zwembadartikelen en drijfmaterialen voor zwembad en zwemlessen. Geschikt voor zwemles tot aan wedstrijdzwemmers.

Stel uw vraag over dit artikel

Stel uw vraag

Mini Locker

Categorie
Type
Cilinderslot
Afmeting
12,7 x 21 x 15,7 cm
Materiaal
Kunststof

Levering per
stuk
Levertijd
5 werkdagen
Artikelnummer
438KML

Aanverwante artikelen