Ligbed Alfa


Facilitair | Meubilair | Ligbedden
Ik heb nog géén online accountINLOGGENParticulier? Bekijk hier uw prijs

Ligbed Alfa

**buitenmaats product, hiervoor rekenen wij een extra verzendtoeslag van 45 euro(binnen Nederland) en 70 euro (buiten Nederland) aangezien dit op een pallet vervoerd wordt**

Nardi ligstoel Alfa
Ligstoel met armleuningen volledig gemaakt uit kunststof. De Alfa ligstoel is een luxe stoel met verstelbare rugleuning.
De ligstoel is volledig gemaakt uit kunststof en is waterbestendig en zonlicht resistent. De zitting en rugleuning zijn gemaakt van een ademend syntetische stof (textyleen).De stoelpoten zijn voorzien van rubberen delen zodat de stoel stevig staat. Daarnaast heeft deze ligstoel in twee stoelpoten (aan één kant van het ligbed) wieltjes waarmee je het ligbed gemakkelijk kunt verplaatsen/verrijden.
De rugleuning is verstelbaar in vier standen.Dit ligbedje is dankzij het kunststof materiaal gemakkelijk schoon te maken.
Deze ligstoelen zijn uitermate goed geschikt voor terassen op zwemzalen in zwembaden en bij buiten zwembaden.
Afmetingen
Zit hoogte: 30 cm
Stoel hoogte: 85 cm
Zit diepte: 170/194,5 cm
Stoel breedte: 71 cm

Aquarunner is uw groothandel voor het zakelijk aanbod van zwembadproducten, zwembadartikelen en drijfmaterialen voor zwembad en zwemlessen. Geschikt voor zwemles tot aan wedstrijdzwemmers.

Stel uw vraag over dit artikel

Stel uw vraag

Ligbed Alfa

Categorie
Merk
Kleur
Wit/blauw

Levering per
stuk
Levertijd
5 werkdagen
Artikelnummer
618302

Deel dit artikel

Aanverwante artikelen