HD Industrial Onyx 35E


Facilitair | Onderhoud Zwembaden | Schrobmachines
Ik heb nog géén online accountINLOGGENParticulier? Bekijk hier uw prijs
Géén vaste bestelhoeveelheden
Gratis verzenden vanaf € 200,-
Verzendkosten slechts € 7,50 (binnen Nederland)
Producten voor u op maat gemaakt

HD Industrial Onyx 35E

Schrobmachine HD Industrial Onyx 35E.De kleinste 230Volt schrobmachine van HD Industrial (made by Floorpul) is de Onyx 35E. Uniek in zijn klasse is de borsteldruk van maar liefst 30 kg, waardoor uitstekende resultaten (schoon en droog) worden behaald op tegelvloeren en gladde vloeren. Door een laag geluidsniveau (<70dbA) hindert u de omstanders niet. Middels de 20 meter lange stroomkabel hebt u een groot bereik.
In de schoonwatertank voegt u water en reinigingsmiddelen toe. Vervolgens plaatst u, afhankelijk van de vloer, de borstel of pad (diameter 35 cm) onder de schrobmachine. De borstel/pad begint pas te draaien wanneer u de duimknop activeert. De machine trekt zich (door de borstelomwenteling) vervolgens zelf naar voren toe. Het kost u dus geen kracht. De zuigmond, die net achter de borstel/ pad is geplaatst zuigt het water direct op. Deze machine heeft zoveel zuigkracht dat zelfs de voegen keurig leeg worden gezogen. Na het werken haalt u de watertank van de machine en leegt deze. De machine is makkelijk in te klappen waardoor deze compact opgeborgen kan worden.
De HD Industrial Onyx 35 schrobmachine werkt op 230 Volt en beschikt over een stroomkabel van 20 meter. Geleverd incl. Borstel.

Aquarunner is uw groothandel voor het zakelijk aanbod van zwembadproducten, zwembadartikelen en drijfmaterialen voor zwembad en zwemlessen. Geschikt voor zwemles tot aan wedstrijdzwemmers.

Stel uw vraag over dit artikel

Stel uw vraag

HD Industrial Onyx 35E

Categorie
Type
Schrobben/zuigen
Afmeting
35-49 cm

Levering per
stuk
Levertijd
10 werkdagen
Artikelnummer
772206

Deel dit artikel

Aanverwante artikelen