HD Industrial Onyx 43B


Facilitair | Onderhoud Zwembaden | Schrobmachines
Ik heb nog géén online accountINLOGGENParticulier? Bekijk hier uw prijs
Géén vaste bestelhoeveelheden
Gratis verzenden vanaf € 300,-
Verzendkosten slechts € 8,50 (binnen Nederland)
Producten voor u op maat gemaakt

HD Industrial Onyx 43B

Schrobmachine HD Industrial Onyx 43B – schrobben onder tafels.Een krachtige maar uiterst compacte schrobmachine is de HD Industrial Onyx 43B (made by Floorpul). Een schrobmachine die ook het water opzuigt bij het achteruit rijden. Dus u kunt nu ook onder tafels komen en de vloer droog vervolgens achterlaten. Daarnaast is de schrobmachine uniek door de compacte afmetingen i.c.m. de schrobbreedte van 43cm, de borsteldruk van maar liefst 38kg en de lange werktijd van maar liefst 1,15 uur NETTO.
U vult de schoonwatertank met reinigingsmiddel en water. Vervolgens begint u met schrobben door de borstel, de watertoevoer en de afzuiging aan te zetten met het bedieningspaneel. De borstel begint pas te draaien wanneer u de duimschakelaars activeert. De machine trekt zich (door de borstelomwenteling) vervolgens zelf naar voren toe. Het kost u dus nagenoeg geen kracht.Doordat de borstel en de zuigmond 360° kunnen draaien kunt u zelfs schrobben en het water opzuigen bij het achteruit rijden. U kunt op de video zien hoedit precies in zijn werk gaat. Met de waterafvoerslang kunt u het water, na de werkzaamheden, lozen op een willekeurige locatie.
De schrobmachine is batterij aangedreven en u kunt maar liefst 1,15 uur schrobben (NETTO).

Zwembad groothandel voor het zakelijk aanbod van zwembadproducten, zwembadartikelen en drijfmaterialen voor zwembad en zwemlessen. Geschikt voor zwemles tot aan wedstrijdzwemmers.

Stel uw vraag over dit artikel

Stel uw vraag

HD Industrial Onyx 43B

Categorie
Type
Schrobben/zuigen
Afmeting
35-49 cm

Levering per
stuk
Levertijd
10 werkdagen
Artikelnummer
772203

Aanverwante artikelen