Euro Stelling


Facilitair | Opbergmogelijkheden | Opbergrekken
Ik heb nog géén online accountINLOGGENParticulier? Bekijk hier uw prijs
Géén vaste bestelhoeveelheden
Gratis verzenden vanaf € 200,-
Verzendkosten slechts € 7,50 (binnen Nederland)
Producten voor u op maat gemaakt

Euro Stelling

De Euro stelling heeft de basis gelegd voor alle opslagsystemen die het REA assortiment rijk is. Het is tevens de meest veelzijdige stelling uit het leveringsprogramma. De kortst mogelijke lengte is 40 cm en de langste lengte uit één stuk is 400 cm. Alle hier tussen liggende lengtes zijn mogelijk. De diepte van de schappen begint bij 30 cm en loopt per 10 cm op tot een maximum van 100 cm. De standaard onderruimte is 12 cm.
Over het algemeen wordt voor 20 cm onderruimte gekozen, omdat dit meer ruimte biedt bij het schoonmaken. Vanaf deze onderruimte zijn tevens stelvoeten mogelijk. De onderruimte kan hoger verkregen worden in stappen van 5 cm. Dit geldt ook voor de ruimte tussen de schappen. De kleinste ruimte is 15 cm De tussenruimtes hoeven niet allemaal hetzelfde te zijn en gaan eveneens in stappen van 5 cm omhoog. Het draagvermogen bedraagt 200 kg per strekkende meter schap.
De temperatuur bestendigheid is van -40 C tot +80 C bij reiniging. De montage van een stelling is erg eenvoudig en kost weinig tijd. Zonder gereedschap en technische kennis kan de stelling door één persoon worden opgebouwd. Euro stellingen kunnen ook verrijdbaar geleverd worden. Aangezien dit echt maatwerk betreft is de prijs op aanvraag.

Aquarunner is uw groothandel voor het zakelijk aanbod van zwembadproducten, zwembadartikelen en drijfmaterialen voor zwembad en zwemlessen. Geschikt voor zwemles tot aan wedstrijdzwemmers.

Stel uw vraag over dit artikel

Stel uw vraag

Euro Stelling

Categorie
Merk
Afmeting
Maatwerk
Materiaal
Kunststof

Levering per
stuk
Levertijd
5 werkdagen
Artikelnummer
55028

Deel dit artikel

Aanverwante artikelen