A2 LED Onderwaterverlichting


Facilitair | Zwembadinrichting | EVA Optic
Ik heb nog géén online accountINLOGGENParticulier? Bekijk hier uw prijs
Géén vaste bestelhoeveelheden
Gratis verzenden vanaf € 200,-
Verzendkosten slechts € 7,50 (binnen Nederland)
Producten voor u op maat gemaakt

A2 LED Onderwaterverlichting

De kwalitatief hoogwaardige EVA Optic LED-technologie is toonaangevend in de zwembadverlichting en onderscheidt zich daarnaast ook nog in een schitterend compact design. Moderne geavanceerde technieken kunnen zorgdragen voor energiebesparing, elke gewenste lichtkleur, hoge lichtopbrengst en een sterk verhogend comfort (bedieningsvormen). De LED-techniek speelt hierin een grote rol. Verlichtingsarmaturen met een LED- en laagvolttechniek dienen altijd geïnstalleerd te worden in combinatie met een transformator of andere voeding. Deze EVA Optic A2 is leverbaar in 5 verschillende kleuren Daylight White, Warm White, Blue, Mediterranen Bleu en Sky Bleu.Dimbaar via optionele dimmerlampinzet is een onderwaterlamp inclusief voeding en 10 meter kabel. Maximum vermogen: 50Watt/12Volt. Twee high power Chip LED-lampen zorgen voor een groter kleurbereik en kennen een zeer hoge lichtopbrengst.
Let op: Een complete EVA Optic onderwaterschijnwerper bestaat uit een lampinzet + inbouwnis + montageschijf. Deze lampinzet dient dus gecombineerd te worden met een van de diverse EVA Optic inbouwnissen en montageschijven. (Combinaties met reeds aanwezige inbouwnissen van een ander merk zijn ook mogelijk.)

Aquarunner is uw groothandel voor het zakelijk aanbod van zwembadproducten, zwembadartikelen en drijfmaterialen voor zwembad en zwemlessen. Geschikt voor zwemles tot aan wedstrijdzwemmers.

Stel uw vraag over dit artikel

Stel uw vraag

A2 LED Onderwaterverlichting

Categorie
Merk
Kleur
Wit daglicht

Levertijd
Op aanvraag
Artikelnummer
627208071

Deel dit artikel

Aanverwante artikelen