Wedstrijdlijn Maks 4" 16,66 meter


Facilitair | Zwemlijnen | Wedstrijdlijnen
Ik heb nog géén online accountINLOGGENParticulier? Bekijk hier uw prijs
Géén vaste bestelhoeveelheden
Gratis verzenden vanaf € 300,-
Verzendkosten slechts € 8,50 (binnen Nederland)
Producten voor u op maat gemaakt

Wedstrijdlijn Maks 4" 16,66 meter

De beste golfbrekende wedstrijdzwemlijnen, volgens FINA eisen. Uitgekozen voor top toernooien in vele landen. Wedstrijd zwemlijn Maks Wave Stopper uitgevoerd met twee golfbrekende ribben i.p.v. de gebruikelijke enkele rib.
Met een uniek spansysteem dat 100% veilig is en dat zonder gereedschap te spannen en te ontspannen is en de staalkabel spant i.p.v. oprolt. Hierdoor heeft de staalkabel een langere levensduur. Het spanslot Maks wave stopper kun je door met de hand er aan te draaien spannen en ontspannen. Het micro-donut systeem zorgt voor een groot drijfvermogen en door de vrij roterende donuts een optimale golf demping/breking. Door de dubbele rib botst het grootste deel van de golf tegen de eerste rib en brengt de golfbreker in beweging welke de energie van de golf afbreekt. Een klein deel van de golf botst tegen de tweede rib, reflecteert terug naar de eerste rib en werkt als een extra rem(ming). Hierdoor is het golfbrekende effect maar liefst 29% beter. Standaard kleurencombinatie:
- einden 5 m rood, rest wisselend 40 cm blauw en 40 cm wit
- einden 5 m rood, rest wisselend 100 cm rood en 100 cm wit
- officiële FINA kleuren.
Elke geweste kleurencombinatie is mogelijk (rood, wit, blauw geel en groen) Standaard lengte te bestellen 16,66 meter, 25 meter, 33,33 meter en 50 meter. Elke gewenste lengte is mogelijk met een maximum van 50 meter. De standaard lijnen worden COMPLEET en GEBRUIKSKLAAR geleverd.

Zwembad groothandel voor het zakelijk aanbod van zwembadproducten, zwembadartikelen en drijfmaterialen voor zwembad en zwemlessen. Geschikt voor zwemles tot aan wedstrijdzwemmers.

Stel uw vraag over dit artikel

Stel uw vraag

Wedstrijdlijn Maks  4

Categorie
Kleur
Blauw/wit
Afmeting
16,66 meter

Levering per
compleet
Levertijd
7 werkdagen
Artikelnummer
1581216B

Aanverwante artikelen