Maatwerk zwembadproducten met uw logo of naam, nu ook in kleine oplages

Een groot gedeelte van ons assortiment zwembadmaterialen wordt in eigen productie door ons vervaardigd. Hierdoor zijn wij in staat om ook zwembadproducten voor u geheel op maat en naar uw wens te maken. Met een geavanceerde CNC snijmachine snijden we foam- en zijlproducten voor onze klanten volledig op maat. Vanuit onze ruime ervaring denken we graag met u mee in het ontwikkelen van nieuwe producten of ideeën voor in en rond uw zwembad.

Bovendien kunnen we ook veel bestaande zwembadartikelen voorzien van een naam,  logo of de mascotte van uw zwembad. Ook bij kleine oplages zijn er veel mogelijkheden om materialen voor in en rond uw zwembad voor u op maat te produceren en te leveren.

Naast bedrukken en pregen, kunnen we ook met lasertechniek uw logo of tekst op één of meerdere zwembadproducten plaatsen. Alle wensen zetten we zo om tot unieke zwembadmaterialen op maat.

Het voorzien van producten van een logo is niet alleen leuk maar kan ook handig zijn om bijvoorbeeld verwarring van de zwembadmaterialen met andere verenigingen of groepen in uw zwembad te voorkomen.

I.v.m corona zijn er al zwembaden die zwemsets verkopen aan de klanten. Deze sets (flexibeam en gordel of iets naar keuze) kunnen dan voorzien worden van de naam van de kinderen. Naast onderstaande producten zijn er nog meer producten mogelijk om te bedrukken, denk aan zwemplankjes, wetbelts, etc.

Voor meer informatie neem contact met ons op 085 - 210 44 40.


Voorzien van Uw logo
 


Deel deze pagina


Onze Voordelen
Géén vaste bestelhoeveelheden
Gratis verzenden vanaf € 300,-
Verzendkosten slechts € 8,50 *
Producten voor u op maat gemaakt
* binnen Nederland