BECO Beboard


Zwemmen | Aquasportief | Lichaamsoefeningen
Ik heb nog géén online accountINLOGGENParticulier? Bekijk hier uw prijs
Géén vaste bestelhoeveelheden
Gratis verzenden vanaf € 300,-
Verzendkosten slechts € 8,50 (binnen Nederland)
Producten voor u op maat gemaakt

BECO Beboard

Yoga, Pilates of actieve cardio-training op het water, daarvoor heeft BECO het BEboard ontwikkeld.
Het BEboard biedt nieuwe manier voor het kunnen ervaren van fitness en biedt daarmee een totaal nieuwe belevenis. Water is een dynamic oppervlak en biedt een optimale basis voor sensomotorische training. Dit leidt tot een betere controle van de spieren en onderlinge spier samenwerking. De algemene spieractiviteit wordt hierdoor verhoogd.
Of je nu Yoga, Pilates oefeningen doet of een actieve interval training of de speciaal ontwikkelde BEboard workout volgt, je lichaamshouding en bewegingen worden getraind.Voortdurend worden alle spiergroepen aangesproken om op het BEboard in balans te kunnen blijven en bewegingsoefeningen uit te voeren. Dit zorgt voor een verbetering van de coördinatie tussen de verschillende spiergroepen. Tegelijkertijd wordt het balans vermogen getraind door het samenwerken van de kleine stabiliserende spieren. Dit leidt tot een groter bewustzijn en een hogere lichaamscontrole, ook wel core stability genoemd.
Water als essentieel onderdeel van een float fitness training is meer dan een dynamische ondergrond. Water heeft een kalmerend effect op ons. Training op het BEboard biedt mogelijkheden tot een optimale balans tussen sport en ontspanning, dat is goed voor lichaam en geest.

Het BEboard is slim ontwikkeld en is uitgevoerd met de volgende handigheden:
Elastische toolstraps: Aan de voorzijde (bovenzijde) van het BEboard vind je elastische straps. Hier kun je een flesje water onder vast leggen of andere fitness materialen.
handvatten:Het BEboard heeft 5 handvatten, 4 aan de bovenzijde en één aan de onderkant. De handvatten aan de bovenzijde zijn geschikt om extra fitness materialen aan vast te maken zoals elastische banden. Daarnaast maken de handvatten het transport gemakkelijker.
Bevestigingsogen:Het BEboard heeft 6 bevestigingsogen voor het vast leggen van de BEboard of om deze met elkaar te kunnen verbinden. Twee bevestigingsogen zitten aan de kopse kanten van het BEboard en 4 aan de zijkanten.
Ventiel:Ventiel met veiligheidssluiting, geschikt voor gebruik met een druk tot 15 PSI – 1 bar

Zwembad groothandel voor het zakelijk aanbod van zwembadproducten, zwembadartikelen en drijfmaterialen voor zwembad en zwemlessen. Geschikt voor zwemles tot aan wedstrijdzwemmers.

Stel uw vraag over dit artikel

Stel uw vraag

BECO Beboard

Categorie
Merk
Diameter
250 x 90 x 15 cm
Cupmaat
12 kg

Levering per
stuk
Levertijd
5-7 werkdagen
Artikelnummer
37796150

Aanverwante artikelen