Aquabike BPM


Zwemmen | Aquasportief | Natte Sportschool
Ik heb nog géén online accountINLOGGENParticulier? Bekijk hier uw prijs
Géén vaste bestelhoeveelheden
Gratis verzenden vanaf € 300,-
Verzendkosten slechts € 8,50 (binnen Nederland)
Producten voor u op maat gemaakt

Aquabike BPM

De Aqquatix Aqquabike one is geschikt voor aquaspinning. De aquabike is gemaakt uit polyethyleen en roestvrij staal (AISI 316 L). De aquabike heeft een uniek en elegant Italiaans design en de buitenkant is gemaakt van plastic. De aquabike is leverbaar in 3 kleuren oranje, geel en groen. Dankzij de vier zuignapjes staat de aquabike stabiel op de bodem van het zwembad. De aquabike is het best te gebruiken in een waterdiepte van 100 - 140 cm.
De aquabike is uitgerust met ergonomisch gevormde handvatten en gemakkelijke pedalen. Het ergonomische handvat zorgt ervoor dat je in meerdere positities kunt zitten en de handen op meerdere manieren kunt plaatsen en een goede grip hebt. Het zadel is in hoogte verstelbaar evenals de handvatten, de handvatten zijn ook in diepte verstelbaar zodat een plezierige zithouding verkregen kan worden.
Dankzij de wieltjes aan de onderkant kun je de aquabike gemakkelijk verplaatsen.
De Aquabike One is de voorloper van de Two en Three en is niet verstelbaar in weerstand en niet voorzien van led verlichting.

Zwembad groothandel voor het zakelijk aanbod van zwembadproducten, zwembadartikelen en drijfmaterialen voor zwembad en zwemlessen. Geschikt voor zwemles tot aan wedstrijdzwemmers.

Stel uw vraag over dit artikel

Stel uw vraag

Aquabike BPM

Categorie
Merk
Kleur
Oranje
Afmeting
123 x 60,5 x 144 cm
Materiaal
316 RVS
Gewicht
25 kg

Levering per
stuk
Levertijd
1-2 weken
Artikelnummer
2220001O

Aanverwante artikelen