Beco Fiji zwembril


Zwemmen | Duikmaterialen | Chloorbrillen / Zwembrillen
Ik heb nog géén online accountINLOGGENParticulier? Bekijk hier uw prijs
Géén vaste bestelhoeveelheden
Gratis verzenden vanaf € 300,-
Verzendkosten slechts € 8,50 (binnen Nederland)
Producten voor u op maat gemaakt

Beco Fiji zwembril

Beco panorama zwembril Fiji valt enorm op door de goudkleurige spiegelende lens. De panorama zwembril is geschikt voor verschillende watersporten en biedt een breed gezichtsveld.

De Fiji panorama zwembril heeft één grote en brede lens gemaakt uit polycarbonaat en biedt een panoramisch zicht. De lens is goudkleurig en heeft aan de buitenkant een spiegelend effect. Verder heeft de lens een anti-fog coating waardoor de lens niet beslaat en biedt deze bescherming tegen uv-straling.

De Fiji zwembril heeft afdichtingen in silicone en dat zorgt ervoor dat de zwembril comfortabel en plezierig zit. De hoofdband is super elastisch en is ook gemaakt uit silicone. De hoofdband is gemakkelijk verstelbaar door een klik-systeem.

De Fiji panorama zwembril is geschikt voor gebruik bij diverse watersporten zoals suppen, open water zwemmen en snorkelen. Wordt geleverd in een opbergdoosje.

Zwembad groothandel voor het zakelijk aanbod van zwembadproducten, zwembadartikelen en drijfmaterialen voor zwembad en zwemlessen. Geschikt voor zwemles tot aan wedstrijdzwemmers.

Stel uw vraag over dit artikel

Stel uw vraag

Beco Fiji zwembril

Categorie
Merk
Kleur
Zwart
Materiaal
Siliconen

Levering per
stuk
Levertijd
3-5 werkdagen
Artikelnummer
3779964

Aanverwante artikelen