Tampico wedstrijdbril


Zwemmen | Duikmaterialen | Chloorbrillen / Zwembrillen
Ik heb nog géén online accountINLOGGENParticulier? Bekijk hier uw prijs
Géén vaste bestelhoeveelheden
Gratis verzenden vanaf € 300,-
Verzendkosten slechts € 8,50 (binnen Nederland)
Producten voor u op maat gemaakt

Tampico wedstrijdbril

Beco wedstrijdbril Tampico geschikt voor volwassenen worden geleverd in een opbergdoosje. Deze zwembrillen zijn ergonomisch en aerodynamisch vormgegeven en zijn gemakkelijk te verstellen.
De Beco wedstrijd zwembril Tampico is gemaakt uit een smal en laag hydronamisch frame waardoor deze zwembril ideaal is voor het wedstrijdzwemmen. Het frame is gemaakt van polycarbonaat evenals de lenzen.
De lenzen bieden een breed gezichtsveld en hebben spiegelende lenzen, deze zijn tevens voorzien van een anti-fog coating. Daarnaast bieden de lenzen bescherming tegen uv-straling en zorgen de gepolariseerde lenzen ervoor dat je geen last krijgt van schittering van de zon in je ogen doordat (zon)licht door of over het water weerkaatst wordt.
De zwembril is voorzien van een dubbele silicone verstelbare hoofdband en silicone afsluitranden. De hoofdband is gemakkelijk en precies te verstellen dankzij de verstelclip op de hoofdband. De neusbrug is gemaakt uit TPU-materiaal en is ook verstelbaar, er worden drie verschillende neusbruggetjes mee geleverd van verschillende afmetingen waardoor jij de juiste neusbrug er tussen kunt zetten zodat de zwembril zo goed mogelijk aansluit en op de vorm van jouw gezicht.
- Antifog
- Verstelbare neus
- spiegelende lenzen
- UV bescherming

Zwembad groothandel voor het zakelijk aanbod van zwembadproducten, zwembadartikelen en drijfmaterialen voor zwembad en zwemlessen. Geschikt voor zwemles tot aan wedstrijdzwemmers.

Stel uw vraag over dit artikel

Stel uw vraag

Tampico wedstrijdbril

Categorie
Kleur
Rood
Leeftijd
volwassenen

Levertijd
5 werkdagen
Artikelnummer
37799024

Aanverwante artikelen