Snorkelmasker Unica MD


Zwemmen | Duikmaterialen | Duikmasker
Ik heb nog géén online accountINLOGGENParticulier? Bekijk hier uw prijs
Géén vaste bestelhoeveelheden
Gratis verzenden vanaf € 300,-
Verzendkosten slechts € 8,50 (binnen Nederland)
Producten voor u op maat gemaakt

Snorkelmasker Unica MD

De SEAC SUB Snorkelmasker Unica MD is een snorkelmasker voor kinderen en voor volwassenen en wordt ook wel een full face snorkelmask genoemd. Met het Unica MD snorkelmasker kun je gewoon blijven ademen door de mond en neus, zoals je dat altijd doet. Het snorkelmasker biedt je een 180 graden breed gezichtsveld door de brede lens waardoor je tijdens het snorkelen goed om je heen kunt kijken en kunt genieten van de onderwater wereld. Net als bij de andere SEAC artikelen staat kwaliteit hoog in het vaandel. Er is goed nagedacht over de techniek van ademenen en daardoor is er een prettig en comfortable masker ontstaan die niet beslaat. Het snorkelmakser is gemaakt uit een polycarbonaat frame en heeft silicone afsluitranden. De 180 graden brede lens is gemaakt uit polycarbonaat en biedt een breed gezichtsveld en een scherp zicht. De comfortabele en flexibele hoofdband is verstelbaar en houdt het gezichtsmasker goed op zijn plaats.
Het snorkelmasker heeft een dry-top snorkel waardoor voorkomen wordt dat water in de snorkeltube komt.
Het snorkelmasker biedt ook plaats aan een camera, zoals een GOPRO. Hiervoor dien je de optionele camera mount te bestellen.
De Unica is er in 2 maten:de volwassenmaat of de junior MD versie deze is geschikt vanaf 10 jaar en voor volswassenen met een smal gezicht.

Zwembad groothandel voor het zakelijk aanbod van zwembadproducten, zwembadartikelen en drijfmaterialen voor zwembad en zwemlessen. Geschikt voor zwemles tot aan wedstrijdzwemmers.

Stel uw vraag over dit artikel

Stel uw vraag

Snorkelmasker Unica MD

Categorie
Merk
Kleur
Wit/roze
Leeftijd
vanaf 10 jaar
Materiaal
Siliconen

Levertijd
5 werkdagen
Artikelnummer
6411700002WR

Aanverwante artikelen