Douchebrancard


Zwemmen | Miva & Therapie | Douchebrancards
Ik heb nog géén online accountINLOGGENParticulier? Bekijk hier uw prijs
Géén vaste bestelhoeveelheden
Gratis verzenden vanaf € 300,-
Verzendkosten slechts € 8,50 (binnen Nederland)
Producten voor u op maat gemaakt

Douchebrancard

Voor sommige personen is het prettiger om in een liggende positie gewassen en verzorgd te worden. De verzorging wordt in deze houding op een andere wijze uitgevoerd dan in zittende houding.Bovendien is de werkhouding van de verzorger vanuit ergonomisch oogpunt gunstiger.
Eén van de voordelen van een verrijdbare, en dus verplaatsbare, douchevoorziening is dat het aantal transfers verminderd kan worden. De douchebrancards zijn in hoogte verstelbaar van 55 tot 90 cm. De hoogteverstelling gebeurt door middel van een hydraulische pomp met zowel een linker- als rechtervoetbediening.
Soms is het prettiger wanneer het hoofd en bovenlichaam wat hoger liggen. Daarom is het ook mogelijk een model met een verstelbare rugsteun te bestellen. Deze wordt bediend door een gasveer die zich standaard aan de linkerzijde bevindt. Het verstelbereik is 5 - 80º.

Het douchewater wordt tijdens de verzorging verzameld in een pvc opvangbak onder de brancard
De douchebrancards zijn beschikbaar in drie verschillende lengtes, zodat de juiste lengte voor de gebruiker en de omgeving gekozen kan worden. De beschikbare lengtes zijn 150 cm, 170 cm en 190 cm.

Zwembad groothandel voor het zakelijk aanbod van zwembadproducten, zwembadartikelen en drijfmaterialen voor zwembad en zwemlessen. Geschikt voor zwemles tot aan wedstrijdzwemmers.

Stel uw vraag over dit artikel

Stel uw vraag

Douchebrancard

Categorie
Merk
Afmeting
150 x 74 cm
Materiaal
Staal gecoat

Levering per
stuk
Levertijd
3 weken
Artikelnummer
20206000

Aanverwante artikelen