Wandbeugel Ergogrip


Zwemmen | Miva & Therapie | Wandbeugels
Ik heb nog géén online accountINLOGGENParticulier? Bekijk hier uw prijs
Géén vaste bestelhoeveelheden
Gratis verzenden vanaf € 300,-
Verzendkosten slechts € 8,50 (binnen Nederland)
Producten voor u op maat gemaakt

Wandbeugel Ergogrip

De wandbeugel Ergogrip is een betrouwbare houvast, die een hoge belasting kan verdragen (max. 150 kg). Dankzij de ergonomische diameter van de buis past zowel de grote als de kleine hand stevig om de beugel.

Tijdens gebruik blijkt de hand vaak naar de hoek van de beugel te glijden. Om ook hier de beugel prettig te kunnen vasthouden, heeft onze wandbeugel een buigingshoek van 60°. Deze buiging bevordert een natuurlijke stand van hand en pols, waardoor onjuiste belasting en eventuele pijnklachten voorkomen worden.De vrije ruimte tussen de buis en de wand van 75 mm biedt voldoende bewegingsvrijheid voor de hand, zodat de beugel gemakkelijk vastgegrepen kan worden zonder de vingers te beknellen of schaven.
De meest standaard maten zijn: 20 cm, 50 cm, 60 cm en 70 cm. Indien u langere beugels wenst neem dan contact met ons op.
Standaard worden deze geleverd in de kleur wit, maar deze is ook in 5 andere kleuren: crème-wit (RAL 9001), rood (RAL 3003), blauw (RAL 5002) en zwart (RAL 9005) en gepolijst rvs, graag vermelden bij de opmerkingen of even contact met ons opnemen.

Zwembad groothandel voor het zakelijk aanbod van zwembadproducten, zwembadartikelen en drijfmaterialen voor zwembad en zwemlessen. Geschikt voor zwemles tot aan wedstrijdzwemmers.

Stel uw vraag over dit artikel

Stel uw vraag

Wandbeugel Ergogrip

Categorie
Merk
Afmeting
20 cm
Materiaal
Staal gecoat

Levering per
stuk
Levertijd
3 weken
Artikelnummer
202611020

Aanverwante artikelen