Innoid Kano


Zwemmen | Recreatief zwemmen | Matten / Speelvlotten
Ik heb nog géén online accountINLOGGENParticulier? Bekijk hier uw prijs
Géén vaste bestelhoeveelheden
Gratis verzenden vanaf € 300,-
Verzendkosten slechts € 8,50 (binnen Nederland)
Producten voor u op maat gemaakt

Innoid Kano

Innoïd kinderkano combineert skills met waterpret. De Innoïd is een kinderkano voor in zwembaden, speciaal ontwikkeld voor kinderen van 6 tot 12 jaar. Dit innovatieve speelobject, stimuleert kinderen in een veilige omgeving- het zwembad - om actief te bewegen op een speelse manier.
Kinderen waterpret en speelplezier. Met de Innoïd gaat dit hand in hand met het verbeteren van vaardigheden. De Innoïd is inzetbaar bij het vrije spel, maar is ook heel geschikt tijdens een les, clinic of evenement. Wat te denken van een spelletje tikkertje op het water
De Innoïd kinderkano is ontwikkeld door Kanoslalom Nederland in samenwerking met InnoSportNL en het Watersportverbond. Het unieke ontwerp stimuleert kinderen op een natuurlijke manier om een actieve kano-houding aan te nemen. Binnen enkele minuten hebben ze de slag te pakken. De kano is ontworpen om mee te manoeuvreren en te spelen, hij is onzinkbaar en loopt niet vol met water. Omslaan en nat worden hoort bij de Innoïd en het speelplezier. EVENTUEEL OOK TE HUUR.

Zwembad groothandel voor het zakelijk aanbod van zwembadproducten, zwembadartikelen en drijfmaterialen voor zwembad en zwemlessen. Geschikt voor zwemles tot aan wedstrijdzwemmers.

Stel uw vraag over dit artikel

Stel uw vraag

Innoid Kano

Categorie
Merk
Leeftijd
6-12 jaar

Levering per
stuk
Levertijd
2 weken
Artikelnummer
50999

Aanverwante artikelen