Beco kinder zwemvest Sealife


Zwemmen | Zwemlesmaterialen | Drijfmiddelen
Ik heb nog géén online accountINLOGGENParticulier? Bekijk hier uw prijs
Géén vaste bestelhoeveelheden
Gratis verzenden vanaf € 300,-
Verzendkosten slechts € 8,50 (binnen Nederland)
Producten voor u op maat gemaakt

Beco kinder zwemvest Sealife

Zwemvest voor kinderen in het Sealife thema, in hippe en vrolije kleuren vorm gegeven zwemvest.Zwemvest voor kinderen dat kan worden gedragen voor veiligheid en als drijfhulpmiddel bij activiteiten aan en in het water.
Het zwemvest is gemaakt uit huidvriendelijk en zacht neopreen en biedt een bijzonder hoog draagcomfort en een hoge mate van bewegingsvrijheid. Het aan- en uittrekken van dit zwemvest gaat heel gemakkelijk. Het zwemvest is voorzien van een rits- en een druksluiting aan de voorzijde. Door de beenband, die aan de onderkant van het vest van achteren naar voren loopt, blijft het vest ook goed op zijn plaats zitten tijdens het zwemmen. De beenband is verstelbaar en is voor een deel uitgevoerd met zacht neopreen. Het zwemvest is uitgevoerd met uitneembare elementen die voor het drijfvermogen zorgen. Door het uitnemen van de drijfelementen is het drijfvermogen aanpasbaar. Houdt er rekening mee dat het maximale drijfvermogen geboden wordt door alle drijfelementen in het zwemvest te laten zitten.
Kleur: groen/blauw of roze/blauw
Verkrijgbaar in twee maten:
Maat S - 15-18 kg (1-3 jaar)
Maat M - 18-30 kg (3-6 jaar)
CE, Tüv en GS getest, conform EN 13138-1:2014
LET OP dit is een zwemhulpmiddel en géén reddingsmiddel. Het product dient gebruikt te worden onder continu toezicht van een volwassene.

Zwembad groothandel voor het zakelijk aanbod van zwembadproducten, zwembadartikelen en drijfmaterialen voor zwembad en zwemlessen. Geschikt voor zwemles tot aan wedstrijdzwemmers.

Stel uw vraag over dit artikel

Stel uw vraag

Beco kinder zwemvest Sealife

Categorie
Kleur
Roze
Maat
S - 15 - 18 kg.

Levering per
stuk
Levertijd
5 werkdagen
Artikelnummer
3779639RS

Aanverwante artikelen