BECO-SEALIFE zwemgordel


Zwemmen | Zwemlesmaterialen | Drijfmiddelen
Ik heb nog géén online accountINLOGGENParticulier? Bekijk hier uw prijs
Géén vaste bestelhoeveelheden
Gratis verzenden vanaf € 200,-
Verzendkosten slechts € 7,50 (binnen Nederland)
Producten voor u op maat gemaakt

BECO-SEALIFE zwemgordel

Leverbaar vanaf week 33 .

BECO-SEALIFE zwemgordel gemaakt uit neopreen voor kinderen van 15 tot 18 kg (1 tot 3 jaar).De zwemgordel is gemaakt uit neopreen en heeft een schuimvulling. De buitenkant van de lesgordel voelt zacht aan.De zwemgordel is uitgevoerd met een veiligheidssluiting en verstelbare band, hierdoor is de lesgordel gemakkelijk in het gebruik.
Deze zwemgordel kan ook worden gebruikt bij het geven van zwemonderwijs. Een zwemgordel zorgt ervoor dat het kind komt tot een horizontale houding zodat de techniek van de zwemslagen aangeleerd en verbeterd kunnen worden.
Let op: een zwemgordel is een zwemhulpmiddel dat gebruikt wordt bij het aanleren en oefenen van zwemslagen en is géén vervanger van zwembandjes en het is dan ook géén reddingsmiddel. Dient gebruikt te worden onder continu toezicht van een volwassenen. Leverbaar in groen of roze.

Aquarunner is uw leverancier voor het zakelijk aanbod van zwembadproducten, zwembadartikelen en drijfmaterialen voor zwembad en zwemlessen. Geschikt voor beginnende zwemmers tot aan wedstrijdzwemmers.

Stel uw vraag over dit artikel

Stel uw vraag

BECO-SEALIFE zwemgordel

Categorie
Kleur
Roze
Gewicht
15- 18 kg

Levering per
per stuk
Levertijd
Leverbaar vanaf week 33
Artikelnummer
377961234

Deel dit artikel

Aanverwante artikelen