BECO-SEALIFE zwemgordel


Zwemmen | Zwemlesmaterialen | Drijfmiddelen
Ik heb nog géén online accountINLOGGENParticulier? Bekijk hier uw prijs
Géén vaste bestelhoeveelheden
Gratis verzenden vanaf € 300,-
Verzendkosten slechts € 8,50 (binnen Nederland)
Producten voor u op maat gemaakt

BECO-SEALIFE zwemgordel

BECO-SEALIFE zwemgordel geschikt voor kinderen van 15 tot 30 kg.De zwemgordel is gemaakt van neopreen en heeft een schuimvulling, wat zorgt voor een fijn draagcomfort. De buitenkant van de lesgordel is voorzien van een leuke print van het SEALIFE thema. De zwemgordel is uitgevoerd met een veiligheidssluiting en verstelbare band, hierdoor is de lesgordel gemakkelijk te verstellen en fijn in het gebruik.

Een zwemgordel wordt gebruikt bij het geven van zwemonderwijs. Een zwemgordel zorgt ervoor dat het kind komt tot een horizontale houding zodat de techniek van de zwemslagen aangeleerd en verbeterd kunnen worden.
Let op: een zwemgordel is een zwemhulpmiddel dat gebruikt wordt bij het aanleren en oefenen van zwemslagen en is géén vervanger van zwembandjes en het is dan ook géén reddingsmiddel. Dient gebruikt te worden onder continu toezicht van een volwassene.

Geschikt voor kinderen 15-30 kg, 2-6 jaar.
CE / Tüv en GS gekeurd en getest, EN 13138-1:2014

Zwembad groothandel voor het zakelijk aanbod van zwembadproducten, zwembadartikelen en drijfmaterialen voor zwembad en zwemlessen. Geschikt voor zwemles tot aan wedstrijdzwemmers.

Stel uw vraag over dit artikel

Stel uw vraag

BECO-SEALIFE zwemgordel

Categorie
Kleur
Roze
Gewicht
15 - 30 kg

Levering per
per stuk
Levertijd
1-3 werkdagen
Artikelnummer
377961234

Aanverwante artikelen