Aqua Game Boter kaas en eieren


Zwemmen | Zwemlesmaterialen | Duikartikelen
Ik heb nog géén online accountINLOGGENParticulier? Bekijk hier uw prijs
Géén vaste bestelhoeveelheden
Gratis verzenden vanaf € 300,-
Verzendkosten slechts € 8,50 (binnen Nederland)
Producten voor u op maat gemaakt

Aqua Game Boter kaas en eieren

Onderwaterspel boter, kaas en eieren. Dit onder water spel rol je uit op de bodem van het zwembad. Het spel is gemaakt van zwaar pvc-doek dat zwaar genoeg is en op de bodem blijft liggen. Daarnaast heeft het speeldoek zuignapjes zodat je het spel op de bodem van het zwembad kunt vast zetten. De opdruk van het speeldoek is op duurzame manier vervaardigd. Na gebruik van het spel haal je deze gemakkelijk weer van de bodem af en kun je het spel oprollen. Speel onderwater boter-kaas-eieren en probeer horizontaal, verticaal of schuin drie duikringen van dezelfde kleur neer te leggen.
spel bestaat uit:
- Speeldoek 200 x 100 cm
- 10 duikringen

Onder water spelletjes of puzzels kunnen in de diverse trajecten van het zwemonderwijs worden gebruikt. Op spelenderwijs leren is niet alleen leuk, maar ook leerzaam. Deze Aqua Games kun je gebruiken in het voortraject bij het water vrij maken, maar ook in het hoofd- en eindtraject in het zwemonderwijs. Zo maak je leren zwemmen nog leuker. Daarnaast kun je deze spelletjes gebruiken bij het snorkelen. Natuurlijk ook leuk als cadeau.

Zwembad groothandel voor het zakelijk aanbod van zwembadproducten, zwembadartikelen en drijfmaterialen voor zwembad en zwemlessen. Geschikt voor zwemles tot aan wedstrijdzwemmers.

Stel uw vraag over dit artikel

Stel uw vraag

Aqua Game Boter kaas en eieren

Categorie
Afmeting
200 x 100 cm
Materiaal
PVC

Levering per
stuk
Levertijd
5 werkdagen
Artikelnummer
653001

Aanverwante artikelen