Wakzeil C Diploma


Zwemmen | Zwemlesmaterialen | Duikschermen
Ik heb nog géén online accountINLOGGENParticulier? Bekijk hier uw prijs
Géén vaste bestelhoeveelheden
Gratis verzenden vanaf € 300,-
Verzendkosten slechts € 8,50 (binnen Nederland)
Producten voor u op maat gemaakt

Wakzeil C Diploma

Wakvlot speciaal ontwikkeld voor de nieuwe exameneisen voor het C-diploma. Hierbij wordt gesteld dat de leerling 6 meter onder water moet zwemmen door een verticaal hangend duikscherm en vervolgens boven moet komen in soort ‘wak’. Daarna kan de kandidaat weer onder het wak door zwemmen en verder zwemmen. Het doel hiervan is dat de leerlingen leren in te schatten op welke plek zij het beste boven kunnen komen zonder bijvoorbeeld je hoofd te stoten aan obstakels.
Aan het soort 'wak' zijn eisen gesteld, zo mag dit een maximale diameter hebben van 100 cm of een maximale afmeting hebben van 100x100 cm. Dit wakvlot is gemaakt conform de nieuwe eisen voor het afzwemmen voor het C-diploma, en hiermee voldoe je dus aan de nieuwe eisen.
Het wakvlot is gemaakt van PVC-doek en is uitgevoerd met pe-schuim drijvers aan de zijkanten waardoor het wakvlot blijft drijven. Het wakvlot is voorzien van 4 bevestigingsogen en bevestigingskoorden met kunststof haakjes zodat je het wakvlot gemakkelijk kunt bevestigen aan zwemlijnen of de bassinrand. Het wakvlot is na gebruik gemakkelijk op te vouwen tot een klein en compact formaat.Kan in een door u gewenste kleur worden gemaakt.

Zwembad groothandel voor het zakelijk aanbod van zwembadproducten, zwembadartikelen en drijfmaterialen voor zwembad en zwemlessen. Geschikt voor zwemles tot aan wedstrijdzwemmers.

Stel uw vraag over dit artikel

Stel uw vraag

Wakzeil C Diploma

Categorie
Merk
Afmeting
100 x 100 cm

Levering per
stuk
Levertijd
5 werkdagen
Artikelnummer
55058

Aanverwante artikelen