Starmix handdroger XT 3001


Facilitair | Kleedkamer | Handdrogers
Ik heb nog géén online accountINLOGGENParticulier? Bekijk hier uw prijs
Géén vaste bestelhoeveelheden
Gratis verzenden vanaf € 200,-
Verzendkosten slechts € 7,50 (binnen Nederland)
Producten voor u op maat gemaakt

Starmix handdroger XT 3001

De Starmix XT 3001 is de snelste en meest energiezuinige handdroger in zijn klasse. Een sterke en geconcentreerde luchtstroom blaast water van je handen af met een snelheid van 540 km/u. De handen zijn droog in circa 10 seconden. Met 30.000 toeren per minuut produceert de duurzame - en bladloze - motor een effectieve luchtstroom. Dankzij het slimme filter systeem worden de handen op een hygiënische manier droog geblazen.

De Starmix High Speed XT 3001 handdroger heeft een antibacterieel robuust slagvaste ABS plastic behuizing. Steek de handen in de opening van de handdroger, de infrarood sensoren activeren de handdroger zonder dat je de de handdroger hoeft aan te raken. De handdroger gaat automatisch aan zodra de handen in de opening aan de bovenkant gestoken. De infrarood sensoren zijn beveiligd tegen vandalisme; ingeval iemand de sensor permanent bedekt wordt met kaugom of een plakkertje schakelt de handdroger zich van zelf uit. De handdroger heeft een looptijd van 20 seconden en schakelt zich zelf daarna automatisch uit.
Het water van de handen wordt opgevangen in een waterreservoir aan de onderzijde van de handdroger en kan gemakkelijk worden geleegd. Elektronische sensoren geven aan wanneer het waterresevoir vol is en geleegd moet worden en wanneer het HEPA filter vervangen moet worden.
Een speciaal dubbelfilter systeem, het HEPA/enziem filter, filtert actief kiemen en bacteriën in de omgevingslucht van de handdroger. Het filter filtert niet alleen, maar doodt ook bacteriën en kiemen. Hierdoor worden de handen altijd met schone lucht droog geblazen. Het HEPA-filter systeem filtert 99,9% van alle bacteriën uit de omgevingslucht. Het filtersysteem dient wel vervangen te worden als deze vol is. Het filter is gemakkelijk zonder gereedschap te vervangen. Indien het filter aan vervanging toe is, vol is, geeft de handdroger hiervan melding door middel van een lampje dat gaat branden aan de bovenkant.
Optioneel is een MESH filter leverbaar voor plaatsen met een hoog gebruik of voor gebruik in ruimten met vervuilde omgevingslucht. Het MESH filter beschermt het HEPA-filter tegen grove vervuiling. Het MESH-filter is gemakkelijk te plaatsen en te vervangen, zonder gereedschap.
Dit model is ideaal voor restaurants, hotels, scholen, zwembaden, sportcentra en andere openbare gebouwen.
Deze handdroger dient te worden gemonteerd aan de muur. Met het meegeleverde muur bevestigingsysteem kunt u de handdroger aan de muur ophangen zonder het apparaat te openen.
Technische gegevens:
- Nominaal vermogen: max. 1000 Watt
- Voltage: 230-240, 50/60 Volt/Hz
- Verwarm vermogen: - 0 Watt géén verwarming
- Motor vermogen: max. 1000 Watt
- Toerental: 30.000 rpm
- Geluidssterkte motor: 80 db
- Luchtstroom: -Luchtsnelheid: 540 km/h
- Looptijd: 20 seconden
- Relatieve droogtijd: +/- 10 seconden
- Afmetingen: 33x23x66 cm (BxDxH)
- Kleur: zwart
- CE gekeurd / GS gekeurd / VDE / EMV/VDE / IP23 / HACCP
- gecertificeerd GS/CE gekeurd / IPX33 / HACCP

Aquarunner is uw groothandel voor het zakelijk aanbod van zwembadproducten, zwembadartikelen en drijfmaterialen voor zwembad en zwemlessen. Geschikt voor zwemles tot aan wedstrijdzwemmers.

Stel uw vraag over dit artikel

Stel uw vraag

Starmix handdroger XT 3001

Categorie
Type
XT3001
Kleur
Zwart
Afmeting
33 x 23 x 66 cm
Vorm
1000 Watt

Artikelnummer
ST019062

Deel dit artikel

Aanverwante artikelen