Pols- /enkelgewicht


Zwemmen | Aquasportief | Armoefeningen
Ik heb nog géén online accountINLOGGENParticulier? Bekijk hier uw prijs
Géén vaste bestelhoeveelheden
Gratis verzenden vanaf € 200,-
Verzendkosten slechts € 7,50 (binnen Nederland)
Producten voor u op maat gemaakt

Pols- /enkelgewicht

De Sveltus Aquaband gewichten zijn speciaal gemaakt voor gebruik in het water. De Aquaband polsgewichten en enkelgewichten zijn ideaal voor gebruik in het zwembad bij aquafitness oefeningen. Dankzij het gewicht kun je aquajogging- en aquafitness oefeningen in het water zwaarder maken.
De Aquaband gewichten zijn zowel te gebruiken als enkelgewichten of als polsgewichten en kun je gemakkelijk aan de polsen of de enkelsbevestigen. De gewichten zijn leverbaar in twee modellen namelijk 500 gram en 1000 gram. Beide modellen kun je zowel aan de pols of aan de enkel gebruiken.
De buitenkant (cover) van de Aquaband is gemaakt van nylon en mesh materiaal, hierdoor zitten de Aquaband gewichten zacht en comfortabel aan de polsen of enkels. De gewichten zijn uitgevoerd met een Velcro klittenband band en zijn gemakkelijk verstelbaar.
Het gewicht zit binnen in en is gemaakt uit silicone composiet. Dit betekent dat er geen lood korrels of zand als verzwaring is gebruikt en dat maakt deze polsgewichten en enkelgewichten ideaal voor gebruik in het zwembad. De buitenkant van de Aquaband kan gescheiden worden van het gewicht zodat je deze kunt wassen.
Gewicht 500 gram per stuk
Levering per paar

Aquarunner is uw groothandel voor het zakelijk aanbod van zwembadproducten, zwembadartikelen en drijfmaterialen voor zwembad en zwemlessen. Geschikt voor zwemles tot aan wedstrijdzwemmers.

Stel uw vraag over dit artikel

Stel uw vraag

Pols- /enkelgewicht

Categorie
Gewicht
0.5 kg

Levering per
paar
Levertijd
1-3 werkdagen
Artikelnummer
6640962

Deel dit artikel

Aanverwante artikelen