Wobble


Zwemmen | Aquasportief | Lichaamsoefeningen
Ik heb nog géén online accountINLOGGENParticulier? Bekijk hier uw prijs
Géén vaste bestelhoeveelheden
Gratis verzenden vanaf € 300,-
Verzendkosten slechts € 8,50 (binnen Nederland)
Producten voor u op maat gemaakt

Wobble

Bootcamp op het Water: meer dan een groot succes.
Op de nieuwst ontworpen mat, de Wobble, is daarom ook aan alles gedacht: de precies uitgemeten handvatten, de extra bevestigingen aan de voorkant en de extra uitbreidingsmogelijkheden op de mat zijn verwerkt. Deze mat is ontworpen In samenspraak met Kataqua, die al ruim 3 jaar ervaring heeft met deze activiteit. Katrien Lemahieu heeft hierdoor aan alles gedacht, ook aan de nieuwere vormen zoals de Kids on Water is gedacht.
De BoW (Bootcamp on Water) gaat gepaard met een opleiding van 1 dag, waarin lesgevers praktijk ervaren en beleven, de ins en outs van de activiteit leren kennen en zelf hun lessen kunnen samenstellen dankzij de vele uitgewerkte voorbeelden. Daarnaast is er de PiYoW vorm als uitbreiding: Pilates & Yoga on Water. Teamleden van Kataqua hebben hiervoor hun krachten gebundeld om deze lessenreeksen intensief ontspannend aan te kunnen bieden.
Aquarunner kan in samenwerking met Kataqua dan ook niet alleen de meest nieuwe boards aanbieden, maar ook de meest up-to-date opleiding.
Let’s Wobble.
- 10 kg.
- 220 x 90 cm
- 1 jaar garaniet
- Opzettijd 10 minuten
- geleverd incl. verankeringsmateriaal en transportzak

Zwembad groothandel voor het zakelijk aanbod van zwembadproducten, zwembadartikelen en drijfmaterialen voor zwembad en zwemlessen. Geschikt voor zwemles tot aan wedstrijdzwemmers.

Stel uw vraag over dit artikel

Stel uw vraag

Wobble

Categorie
Diameter
220 x 90 cm
Cupmaat
10 kg

Levering per
stuk
Levertijd
5-7 werkdagen
Artikelnummer
13039

Aanverwante artikelen