Monterey wedstrijd zwembril


Zwemmen | Duikmaterialen | Chloorbrillen / Zwembrillen
Ik heb nog géén online accountINLOGGENParticulier? Bekijk hier uw prijs
Géén vaste bestelhoeveelheden
Gratis verzenden vanaf € 300,-
Verzendkosten slechts € 8,50 (binnen Nederland)
Producten voor u op maat gemaakt

Monterey wedstrijd zwembril

De Monterey Beco wedstrijdbril wordt geleverd in een opbergdoosje. Het frame van de zwembril is gemaakt van polycarbonaat. De lenzen zijn gemaakt van Cellulose Pronionaat en zijn gebogen, hierdoor bieden zij een breed gezichtsveld. De lenzen hebben bovendien een anti-fog coating en tevens zijn deze uitgevoerd met speciale gepolariseerde lenzen. De 5-laagse gepoliariseerde TAC lenzen filteren scherpe licht flitsen als gevolg van schittering en weerkaatsing op het water. Hierdoor bieden de lenzen een hoge contrast zicht en maakt dat deze zwembril uitermate geschikt om in buiten water mee te zwemmen. Daarnaast bieden de lenzen bescherming tegen uv-straling.
De zwembril is voorzien van een dubbele silicone verstelbare hoofdband en silicone/ultra zachte TPR afsluitranden. De hoofdband is gemakkelijk en precies te verstellen dankzij de drukknop verstelling op de zijkanten van de zwembril.
- Antifog
-verstelbare neusbrug
- gepolariseerde lenzen
-UV Bescherming

Zwembad groothandel voor het zakelijk aanbod van zwembadproducten, zwembadartikelen en drijfmaterialen voor zwembad en zwemlessen. Geschikt voor zwemles tot aan wedstrijdzwemmers.

Stel uw vraag over dit artikel

Stel uw vraag

Monterey wedstrijd zwembril

Categorie
Kleur
Zwart grijs
Leeftijd
volwassenen

Levertijd
5 werkdagen
Artikelnummer
37799026

Aanverwante artikelen