Zijhek


Zwemmen | Miva & Therapie | Douchezittingen
Ik heb nog géén online accountINLOGGENParticulier? Bekijk hier uw prijs
Géén vaste bestelhoeveelheden
Gratis verzenden vanaf € 300,-
Verzendkosten slechts € 8,50 (binnen Nederland)
Producten voor u op maat gemaakt

Zijhek

De LinidoSolutions doucheramen en -brancards kunnen voorzien worden van zijhekken om de gebruikssituatie veiliger te maken. Soms moet de zorgvrager rollen of omdraaien tijdens het verzorgen (wassen, drogen, aan- en uitkleden). Een zijhek voorkomt dat de zorgvrager te ver doorrolt. Het zijhek wordt ook als prettig en veilig ervaren wanneer iemand (kortdurend) alleen op het doucheraam of de brancard ligt, bijvoorbeeld wanneer de zorgverlener opzij stapt om een tillift te plaatsen.

De zijhekken zijn beschikbaar in twee uitvoeringen:
- Het insteekbare zijhek
Dit zijhek kan geplaatst worden wanneer dit wenselijk is en wordt na gebruik weer volledig verwijderd. Het voordeel hiervan is dat de zorgverlener zo dicht mogelijk bij de zorgvrager kan staan.
-Het neerklapbare zijhek
Dit zijhek kan omhoog geklapt worden wanneer dit wenselijk is en wordt eenvoudig neergeklapt, bijvoorbeeld tijdens transfers. Het voordeel van dit zijhek is dat het altijd beschikbaar en dichtbij is. Het hek wordt met een eenvoudige beweging in de juiste positie gebracht.

Zwembad groothandel voor het zakelijk aanbod van zwembadproducten, zwembadartikelen en drijfmaterialen voor zwembad en zwemlessen. Geschikt voor zwemles tot aan wedstrijdzwemmers.

Stel uw vraag over dit artikel

Stel uw vraag

Zijhek

Categorie
Merk
Materiaal
Staal gecoat

Levering per
stuk
Levertijd
1-2 weken
Artikelnummer
2022490

Aanverwante artikelen