Klikkies swmmr Zwemassistent


Zwemmen | Zwemlesmaterialen | Drijfmiddelen
Ik heb nog géén online accountINLOGGENParticulier? Bekijk hier uw prijs
Géén vaste bestelhoeveelheden
Gratis verzenden vanaf € 300,-
Verzendkosten slechts € 8,50 (binnen Nederland)
Producten voor u op maat gemaakt

Klikkies swmmr Zwemassistent

De SWMMR zorgt voor het aanleren en verbeteren van de perfecte zwemslag. Door het bewust worden van de techniek worden de zwemslagen beter begrepen.

Met SWMMR krijg je de benodigde succeservaring aan de hand van twee magnetische enkelbandjes. De magneten, die om de enkels zijn bevestigd, trekken naar elkaar toe wanneer de benen bijna gesloten zijn. Wanneer de bandjes elkaar vinden is de slag 90% van de keren goed. Wanneer de bandjes elkaar niet vinden, is de slag over het algemeen nog onvoldoende en gaan de kinderen zichzelf corrigeren om de bandjes wel te laten klikken. Op deze manier wordt er onbewust feedback gecreert in elke slag die een kind maakt.

SWMMR is voor iedereen die de zwemslagen schoolslag en rugslag wilt verbeteren. Van het jonge kind dat net op zwemles zit en de zwemslagen gaat aanleren tot de professionele zwemmer die zijn techniek van de slagen wil verbeteren.
Te bestellen in 2 maten:
Maat S kind van 4-6 jaar
Maat M voor 7-10 jaar.

Zwembad groothandel voor het zakelijk aanbod van zwembadproducten, zwembadartikelen en drijfmaterialen voor zwembad en zwemlessen. Geschikt voor zwemles tot aan wedstrijdzwemmers.

Stel uw vraag over dit artikel

Stel uw vraag

Klikkies swmmr Zwemassistent

Categorie
Merk
Maat
S
Leeftijd
4-6 jaar

Levering per
per paar
Levertijd
3-5 werkdagen
Artikelnummer
4541S

Aanverwante artikelen