Ons assortiment
Sortering
Direct naar de producten »

Beloningssysteem dat écht motiveert

Leren zwemmen is belangrijk, of je nu jong bent, of al wat ouder zonder zwemdiploma: Nederland is nu eenmaal een waterland. Maar hoe stimuleer je kinderen en ouders om naast het A en B ook nog het C diploma te behalen?

Beloningssysteem

In veel zwembaden worden beloningssysteem gebruikt bij de zwemlessen. Dit kan zijn door stickertjes, posters, knuffels of stempels. Dit leuke foam alternatief is een kleurrijke puzzel welke op de ramen kan worden geplakt en wordt naderhand nog mee gespeeld in bad.

Huisstijl, logo of mascotte

Deze beloningssystemen kunnen worden gemaakt in jouw huisstijl, logo of mascotte. Jouw unieke vorm kan worden voorzien van een aantal onderdeeltjes (uitneembare stukjes) die overeenkomen met de fases van uw zwemopleiding. Na afronding van elke fase krijgt het kind dan een bijbehorend stukje dat in de vorm past.
Het foam materiaal is er in 8 verschillende kleuren; oranje, geel, groen, blauw, paars, roze, grijs en zwart.

Het volgsysteem heeft als voordeel dat

  • dit stimuleert om het gehele ABC te doorlopen
  • kinderen en ouders de vordering goed kunnen volgen
  • er een tastbaar proces is voor kinderen
  • een blijvende herinnering ontstaat aan de zwemlessen
  • je mascotte, logo steeds weer in beeld is

Voor het maken van je unieke volgsysteem is een AutoCAD-tekening noodzakelijk. Deze kan je zelf aangeleverd of door ons worden gemaakt. Afhankelijk van diverse factoren zoals de grootte van uw volgsysteem, aantallen etc. wordt een prijs bepaald. Standaard bieden wij de dolfijn aan die in 8 verschillende kleuren geleverd kan worden. Deze dolfijn bevat 8 onderdeeltjes.
lees meer...
In winkelwagen geplaatst
X
Ik wil bestellenIk wil verder winkelen