Ons assortiment
Bekijk de producten >

Easyswim Baby

Het is goed om al op jonge leeftijd veel in het water te zijn voor de ontwikkeling van je motorische vaardigheden. Met EasySwim Baby voelen baby’s zich prettiger in het water en blijven langer warm. Twee keer zo lang zelfs, vergeleken met het in het water zijn zonder zwempak. Het geeft ze een comfortabel en blij gevoel.

Easyswim Fun

EasySwim Fun is perfect voor recreatief zwemmen en vakanties. Het zwempak is veilig en comfortabel. Veilig dankzij het grote drijfvermogen, maar ook omdat kinderen het zwempak nooit kunnen verliezen. Ze krijgen meer zelfvertrouwen en gaan daardoor vrijer en met meer plezier bewegen. Kinderen ontwikkelen zodoende snel een natuurlijk watergevoel.

Easyswim Pro

EasySwim Pro is speciaal voor gebruik tijdens zwemlessen. Het zwempak is ontwikkeld om perfecte ondersteuning te bieden tijdens het leren zwemmen. Het materiaal is van hoge kwaliteit en daarmee geschikt voor langdurig en intensief gebruik. Het product wordt al vele jaren gebruikt door honderden professionele zwemonderwijzers in Europa.

EasySwim Water Shoes

EasySwim waterschoenen zijn ontwikkeld voor diverse doeleinden. Allereerst zijn onze waterschoenen ideaal voor het gekleed zwemmen tijdens het diplomazwemmen van je kind. Daarnaast bieden onze waterschoenen comfortabele veiligheid op het strand door te beschermen tegen scherpe objecten en hebben onze waterschoenen een antislip-zool.
In winkelwagen geplaatst
X
Ik wil bestellenIk wil verder winkelen