Ons assortiment
Sortering
Direct naar de producten »

Ontworpen voor mensen met een beperking

Wij hebben een speciale selectie van Miva- en therapieproducten die zijn ontworpen om mensen met een beperking of mensen die revalidatie nodig hebben te ondersteunen. Onze webshop biedt een breed scala aan producten die helpen bij het verbeteren van mobiliteit, het vergemakkelijken van oefeningen en het bieden van comfort tijdens therapie.

Onze Miva-producten zijn speciaal ontworpen om mensen met een beperking in staat te stellen te genieten van wateractiviteiten. We bieden verschillende hulpmiddelen zoals zwemvesten, drijfmiddelen en aangepaste zwemkleding. Deze producten bieden ondersteuning en veiligheid, zodat mensen met een beperking zich vrij kunnen bewegen in het water.

Daarnaast hebben we ook therapieproducten beschikbaar die kunnen worden gebruikt bij revalidatie en fysiotherapie. Denk hierbij aan zwemhulpmiddelen zoals drijfbanden, weerstandsbanden, aquajogging riemen en andere accessoires die helpen bij het uitvoeren van oefeningen in het water. Deze producten zijn geschikt voor zowel professionele therapeuten als individuen die thuis willen revalideren.

Onze webshop is gebruiksvriendelijk en biedt een veilige betaalomgeving. We streven ernaar om de bestelling zo snel mogelijk te leveren, zodat je snel kunt profiteren van de voordelen van onze Miva- en therapieproducten.
lees meer...
In winkelwagen geplaatst
X
Ik wil bestellenIk wil verder winkelen