Uw wensen omgezet in producten

U maakt kennis met ons rijke aanbod aan producten, die met de verschillende vormen van zwemmen te maken hebben. Materialen voor de beginnende, sportieve, wedstrijd- of recreatieve zwemmer. Daarnaast zijn er ook tal van producten voor de revalidatie, wellness en zwembadinrichting opgenomen in ons assortiment. Tevens is er bij de keuze van het assortiment met zorg gekeken naar de kwaliteit van de producten.

Snijtechniek op maat

CNC Snijmachine - Snijtechniek op maat

Maar er is meer. Wij ontwikkelen en produceren ook zelf producten en hiermee zijn wij in staat om uw wensen concreet te maken. Standaard producten zijn niet altijd passend voor uw zwembad. Middels onze CNC snijmachine snijden wij foam/zeil-producten voor u op maat. Tevens kunnen wij uw producten voorzien van uw logo of meedenken in het ontwikkelen van nieuwe ideeën en producten.
 

Elke bestelling is welkom

Maatwerk is ook terug te vinden in de 'aandacht voor de klant'. Door de korte lijnen binnen het bedrijf beschikt u vaak snel over de gewenste producten of de gevraagde informatie. U bent niet gebonden aan vaste bestelhoeveelheden.
Naast onze online webshop staan wij ook telefonisch graag voor u klaar.
Creativiteit en ervaring zorgen voor een optimale combinatie tussen buiten- en binnendienst.
Onze mogelijkheden zijn talrijk. Geen vraag is ons teveel.Deel deze pagina


Onze Voordelen
Géén vaste bestelhoeveelheden
Gratis verzenden vanaf € 300,-
Verzendkosten slechts € 8,50 *
Producten voor u op maat gemaakt
* binnen Nederland
17741 klanten kochten ook bij Aquajogging de Buffel. Zij maakten een keuze uit meer dan 1500 topkwaliteit artikelen.