Ons assortiment

Snijtechniek op maat

Je maakt kennis met ons rijke aanbod aan producten, die met de verschillende vormen van zwemmen te maken hebben. Materialen voor de beginnende, sportieve, wedstrijd- of recreatieve zwemmer. Daarnaast zijn er ook tal van producten voor de revalidatie, wellness en zwembadinrichting opgenomen in ons assortiment. Tevens is er bij de keuze van het assortiment met zorg gekeken naar de kwaliteit van de producten.


Snijtechniek op maat

CNC Snijmachine - Snijtechniek op maat

Maar er is meer. Wij ontwikkelen en produceren ook zelf producten en hiermee zijn wij in staat om jouw wensen concreet te maken. Standaard producten zijn niet altijd passend voor uw zwembad. Middels onze CNC-snijmachine snijden wij foam/zeil-producten voor jou op maat. Tevens kunnen wij je producten voorzien van je logo of meedenken in het ontwikkelen van nieuwe ideeën en producten.

Elke bestelling is welkom

Maatwerk is ook terug te vinden in de aandacht voor de klant. Door de korte lijnen binnen het bedrijf beschikt u vaak snel over de gewenste producten of de gevraagde informatie. Je bent niet gebonden aan vaste bestelhoeveelheden.
Naast onze online webshop staan wij ook telefonisch graag voor je klaar. Creativiteit en ervaring zorgen voor een optimale combinatie tussen buiten- en binnendienst. Onze mogelijkheden zijn talrijk. Geen vraag is ons teveel.
In winkelwagen geplaatst
X
Ik wil bestellenIk wil verder winkelen