Ons assortiment

Sevylor Puddle Jumper: zwembandjes én een zwemvest

De Sevylor Puddle Jumper is een optimaal zwemhulpmiddel voor kinderen met een gewicht tussen 15 en 30 kg. Dit drijfmiddel is een ideale combinatie van een zwemvest met zwembandjes en zorgt ervoor dat kinderen in het water stabiliteit voelen en met een veilig gevoel in het water zullen gaan. Het Puddle Jumper zwemvest van Sevylor is speciaal ontworpen om je kind lekker vrij te laten spelen zonder dat jij je zorgen hoeft te maken over hun veiligheid. De stabiele zwembandjes met buikband zorgen ervoor dat je kind extra goed blijft drijven.

Puddle Jumper is een veilig zwemvest

Het Sevylor Puddle Jumper zwemvest zorgt er voor dat kinderen op een leuke en veilige manier in het water kunnen spelen en leren zwemmen. Het zwemvest biedt voldoende bewegingsvrijheid, zodat kinderen op een comfortabele en plezierig manier kunnen (leren) zwemmen. Het Puddle Jumper zwemvest is stevig in elkaar gezet en is gemaakt van materiaal dat lang meegaat. Zo kan jouw kind volop genieten van het water, elke keer weer. Het Puddle Jumper zwemvest bestaat uit twee zwembandjes en een gordelset, die je met een eenvoudig kliksysteem aan en uit kunt trekken zijn. Kinderen hoeven dus niet lang te wachten voordat ze in het water mogen.

Ook is de Puddle Jumper verstelbaar in grootte, waardoor hij altijd goed past bij kinderen die tussen de 15 en 30 kg wegen. Daarnaast is het materiaal zacht en comfortabel, zodat je kindje zich er goed in kan bewegen. Op naar het water. De Puddle Jumper is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen

Het zachte nylon, waarvan de Sevylor Puddle Jumper is gemaakt, voelt zacht en comfortabel aan. Het zwemvest is voorzien van een schuimvulling dat zorgt voor het drijfvermogen. Opblazen hoeft dus niet en u hoeft ook niet bang te zijn dat het zwemvest leeg zal lopen of lek raakt.

Het aantrekken van de Sevylor Puddle Jumper is gemakkelijk. Kinderen kunnen het zwemvest niet zelfstandig uittrekken. Je trekt het zwemvest aan als een soort schort. Op de achterkant zit een kliksluiting waarmee je de Sevylor Puddle Jumper dicht doet. Een verstelbaar klittenband zorgt voor extra veiligheid.

De Sevylor Puddle Jumper is in grootte te verstellen met een verstelbare band en biedt voor alle kinderen een ideale pasvorm. De Sevylor Puddle Jumper is leverbaar in verschillende designs (sinaasappel, papegaai, schildpad en watermeloen). De verschillende designs zijn speciaal voor kinderen ontworpen en zien er erg leuk en vrolijk uit. Dit spreekt kinderen enorm aan en ze vinden het dan ook leuk om de Sevylor Puddle Jumper aan te trekken.


Kenmerken Puddle Jumper


  • Geschikt voor kinderen tussen de 15 en 30 kg
  • Makkelijk aan te doen en prettig te dragen
  • Borst en armen worden ondersteund
  • Je kind kan zelf leren balanceren
  • Verkrijgbaar in meerdere leuke uitvoeringen

Sevylor Puddle Jumper is bij ons te koop

Bekijk de verschillende modellen, en ga naar onze webshop voor zwemmaterialen
In winkelwagen geplaatst
X
Ik wil bestellenIk wil verder winkelen