Ons assortiment
Sortering
Direct naar de producten »

Waterschoenen (zwemschoenen) kopen?

Lekker spetteren, zwemmen en watertrappelen met de waterschoenen. Bescherm je voeten en die van je kinderen tegen de stroeve bodem van het zwembad of de rotsachtige, zanderige zeebodem op vakantie. Je hebt geen last meer van scherpe steentjes en schelpjes die in je voeten prikken. Wij leveren waterschoenen van diverse merken (BECO, Easyswim, Fashy, Freds Swim Academy, SEAC) en in allerlei kleuren.

Waterschoenen voor kinderen

Voetjes die in de groei zijn hebben een goede bescherming nodig. Daarom koop je het liefste goede, maar ook betaalbare schoenen voor je kinderen. Waarom zou je hun voeten dan niet beschermen met waterschoenen als ze gaan zwemmen of op het strand spelen? Een wondje aan je voet kan een kind snel oplopen als hij over het strand slentert of enthousiast de zee in rent. Prikkend zeewater of zand in een open wondje is vervelend en dat wil je niet. Bescherm de voeten van je kinderen daarom met waterschoenen.

Zwemschoenen voor volwassen dames en heren

Niet alleen voor kinderen, maar ook voor ouders zijn zwemschoenen fijn. Zo kun je op de rotsen lopen zonder je voeten te bezeren. Je hebt bovendien ook veel meer grip dan op je blote voeten. De materialen waar de zwemschoenen van zijn gemaakt kunnen goed tegen zeewater en chloor. Je kunt de waterschoenen dus zowel in de zee als in een zwembad dragen.

Waterschoentjes van Kunststof, Neopreen of textiel?

De waterschoenen die je in onze webshop kunt kopen zijn gemaakt van Kunststof, Neopreen of textiel. De waterschoentjes zijn verkrijgbaar in verschillende maten. Gebruik ze voor tijdens de zwemles. Zo beschadigt de zwembadbodem de onderkant van de kindervoetjes niet. De meeste zwemschoenen zijn er voor dames, heren en kinderen. Hartstikke handig voor op vakantie! Je kan ze in het zwembad en in de zee dragen.
lees meer...
In winkelwagen geplaatst
X
Ik wil bestellenIk wil verder winkelen