Ons assortiment
Sortering
Direct naar de producten »

Artikelen voor tuin en strand

Wij hebben verschillende artikelen voor tuin en strand waarmee de kinderen zich in de warme maanden optimaal zullen vermaken. Ons assortiment is ontzettend uiteenlopend van leuke kleurrijke gieters, emmers, badspeelgoed tot aan zwembaden in verschillende groottes. Met onze artikelen worden de lekkere zomerdagen nog net even wat leuker.

Speelplezier in de tuin

Voor de kindjes hebben we een hoop leuke artikelen waarmee zij zich prima zullen vermaken in de tuin. We hebben onder andere leuke speelgoedgieters en speelgoedemmers, maar ook leuke discoballen met prachtige kleurtjes. Voor de hele warme dagen hebben wij ook verschillende kinderzwembaden waarmee je voor de kids het zwembad lekker naar huis kunt halen. Onze zwembaden hebben verschillende afmetingen en zijn geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar. Om het zo veilig mogelijk te houden voor de kinderen bieden we onder andere zwembandjes. Veilig en meer speelplezier.

Strandspeelgoed voor kinderen

We hebben verschillende soorten strandspeelgoed waarmee kinderen zich optimaal zullen vermaken, zoals: de plastic flying discs, emmers van Hello Kitty, opblaas krokodillen, transparante zwembanden en transparante strandballen.Bekijk ons hele assortiment aan strandspeelgoed en speelgoed voor in de tuin. Meer speelplezier voor de kinderen.
lees meer...
In winkelwagen geplaatst
X
Ik wil bestellenIk wil verder winkelen