Ons assortiment
Sortering
Direct naar de producten »

Beenoefeningen

Naast het trainen van de armen, zijn sterke benen ook essentieel voor zwemmers om hun zwemtechniek te verbeteren en hun prestaties te optimaliseren. We bieden een breed scala aan beenoefeningen voor zwemmers. Een van de meest effectieve oefeningen voor het versterken van de benen is de beenkrul. Deze oefening kan worden uitgevoerd met behulp van een beenkrulmachine, of door op je buik te liggen en je benen op en neer te bewegen. Herhaal deze oefening gedurende verschillende sets om je beenkracht te vergroten.

Een andere nuttige oefening voor zwemmers is de squat jump. Deze oefening richt zich op het versterken van de quadriceps en de hamstrings. Om de oefening uit te voeren, hurk je neer en spring je explosief omhoog. Land zachtjes en herhaal deze oefening gedurende verschillende sets om je benen te versterken.

We bieden ook verschillende beenoefeningen aan die je kan uitvoeren in het zwembad. Dit omvat oefeningen zoals de beenlift en de fietsbeweging. Deze oefeningen kunnen worden uitgevoerd in ondiep water en helpen om je benen te versterken, terwijl je tegelijkertijd aan de zwemtechniek werkt.
lees meer...
In winkelwagen geplaatst
X
Ik wil bestellenIk wil verder winkelen