Starmix handdroger AirStar T-C1


Facilitair | Kleedkamer | Handdrogers
Ik heb nog géén online accountINLOGGENParticulier? Bekijk hier uw prijs
Géén vaste bestelhoeveelheden
Gratis verzenden vanaf € 300,-
Verzendkosten slechts € 8,50 (binnen Nederland)
Producten voor u op maat gemaakt

Starmix handdroger AirStar T-C1

De Starmix AirStar handdroger T-C1 handdroger is een compacte hoge snelheid handdroger en wordt gekenmerkt door superieure prestaties, geavanceerd ontwerp, gemakkelijke installatie en comfortabele bediening. Daarnaast bieden Starmix handdrogers biedt een enorm gunstige prijs kwaliteit en prestatie verhouding. Deze nieuwe handdroger droogt snel en krachtig de handen en maakt daarbij gebruik van geavanceerde Starmix technologie en is van hoge kwaliteit.

De handdroger is onderhoudsvrij en ziet er mondern uit. De behuizing van de handdroger is gemaakt van stevig, robuust en slagvast kunststof en beschikt over een gemakkelijk schoon te maken buitenkant.
De handdroger biedt goede prestaties voor snel, huidvriendelijk en het hygienisch drogen van handen. Daarnaast is deze handdroger energiezuinig en gebruikt slechts 1.000 watt nominaal vermogen. De geoptimaliseerde lucht blaasstroom en blaasmonden in combinatie met een krachtige motor en geavanceerde technologie zorgen voor hoge kwaliteit en een snelle droging van handen. Het aanwezige luchtfilter is uitneembaar en gemakkelijk schoon te maken. Ondanks het energiezuinige karakter van deze handdroger levert de handdroger niets in als het gaat om prestaties.
De handdroger is gemakkelijk in bediening. Gebruikers hoeven het apparaat niet aan te raken en slechts hun handen onder de handdroger te houden. De handdroger is elektronisch sensor gestuurd en schakelt zich zelf automatisch in en blaast de handen droog. De handdroger is beveiligt tegen oververhitting en schakelt zich zelf uit, ook nadat de looptijd verstreken is schakelt de handdroger zich zelf uit. Daarnaast is de handdroger beschermt tegen valse activatie en schakelt de handdroger zich zelf niet onnodig in, dit leidt tot energiebesparing.
Deze handdroger dient te worden gemonteerd aan de muur. Met de meegeleverde muurbevestigingsplaat kunt u de handdroger aan de muur ophangen zonder het apparaat te openen, je monteert de muurbevestigingsplaat op de muur en schuift de handdroger er simpelweg over heen.

Technische gegevens:
- Nominaal vermogen: 1000 Watt
- Voltage: 230-240, 50/60 Volt/Hz
- Motor vermogen: 1000 Watt
- Geluidssterkte motor: 71 db
- Luchtstroom: 38l/s
Luchtsnelheid: 345 km/h
- Relatieve droogtijd: 15 seconden
- Looptijd: 35 seconden
- Afmetingen: 26,8x18,2x30,4 cm (BxDxH)
Kleur: zwart
CE gekeurd / GS gekeurd / VDE / EMV/VDE / IP23

Zwembad groothandel voor het zakelijk aanbod van zwembadproducten, zwembadartikelen en drijfmaterialen voor zwembad en zwemlessen. Geschikt voor zwemles tot aan wedstrijdzwemmers.

Stel uw vraag over dit artikel

Stel uw vraag

Starmix handdroger AirStar T-C1

Categorie
Merk
Type
Airstar T-C1
Kleur
Zwart
Afmeting
26,8 x 18,2 x 30,4 cm
Vorm
1000 Watt

Levering per
stuk
Levertijd
5 werkdagen
Artikelnummer
ST019604

Aanverwante artikelen