Starmix handdroger T-C1 Mw


Facilitair | Kleedkamer | Handdrogers
Ik heb nog géén online accountINLOGGENParticulier? Bekijk hier uw prijs
Géén vaste bestelhoeveelheden
Gratis verzenden vanaf € 300,-
Verzendkosten slechts € 8,50 (binnen Nederland)
Producten voor u op maat gemaakt

Starmix handdroger T-C1 Mw

De Starnix Airstar T-C1 M handroger is dankzij de stevige stalen behuizing vandalisme bestendig. De handdroger is namelijk voorzien van een 1,2 mm dikke stalen behuizing. De Starmix AirStar handdroger T-C1 Mw handdroger is een compacte hoge snelheid handdroger en wordt gekenmerkt door superieure prestaties, geavanceerd ontwerp, gemakkelijke installatie en comfortabele bediening. Daarnaast bieden Starmix handdrogers biedt een enorm gunstige prijs kwaliteit en prestatie verhouding. Deze nieuwe handdroger droogt snel en krachtig de handen en maakt daarbij gebruik van geavanceerde Starmix technologie en is van hoge kwaliteit. De handdroger is onderhoudsvrij en ziet er modern uit. De handdroger biedt goede prestaties voor snel, huidvriendelijk en het hygienisch drogen van handen. Daarnaast is deze handdroger energiezuinig en gebruikt 1550 Watt nominaal vermogen. De verwarming van de lucht wordt mede verzorgt door restwarmte van de motor. De geoptimaliseerde lucht blaasstroom en blaasmonden in combinatie met een krachtige motor en geavanceerde technologie zorgen voor hoge kwaliteit en een snelle droging van handen. Het aanwezige luchtfilter is uitneembaar en gemakkelijk schoon te maken. Ondanks het energiezuinige karakter van deze handdroger levert de handdroger niets in als het gaat om prestaties. Met deze handdroger kun je snel en hygiensch handen drogen, de op hoge snelheid verwarmde lucht droogt uw handen in ca. 17 seconden.

De handdroger is gemakkelijk in bediening. Gebruikers hoeven het apparaat niet aan te raken en slechts hun handen onder de handdroger te houden. De handdroger is elektronisch sensor gestuurd en schakelt zich zelf automatisch in en blaast de handen droog. De handdroger is beveiligt tegen oververhitting en schakelt zich zelf uit, ook nadat de looptijd verstreken is schakelt de handdroger zich zelf uit. Daarnaast is de handdroger beschermt tegen valse activatie en schakelt de handdroger zich zelf niet onnodig is, dit leidt tot energiebesparing.
De handdroger is gemakkelijk te monteren. Deze handdroger dient te worden gemonteerd aan de muur. Met de meegeleverde muurbevestigingplaat kunt u de handdroger aan de muur ophangen zonder het apparaat te openen, je monteert de muurbevestigingsplaat op de muur en schuift de handdroger er simpelweg over heen.

Technische gegevens:
- Nominaal vermogen: 1550 Watt
- Voltage: 230-240, 50/60 Volt/Hz
- Motor vermogen: 1000 Watt
- Verwarm vermogen: 550 Watt
- Geluidssterkte motor: 71 db
- Luchtstroom: 38 l/s
- Luchtsnelheid: 345 km/h
- Relatieve droogtijd: 17 seconden
- Looptijd: 35 seconden
- Afmetingen: 28x18,2x29,3 cm (BxDxH)
- Kleur: Wit

Zwembad groothandel voor het zakelijk aanbod van zwembadproducten, zwembadartikelen en drijfmaterialen voor zwembad en zwemlessen. Geschikt voor zwemles tot aan wedstrijdzwemmers.

Stel uw vraag over dit artikel

Stel uw vraag

Starmix handdroger T-C1 Mw

Categorie
Merk
Type
T-C1Mw
Kleur
Wit
Afmeting
28 x 18,2 x 29,3 cm
Vorm
1000 Watt

Levering per
stuk
Levertijd
5 werkdagen
Artikelnummer
ST017099

Aanverwante artikelen