Ligbed Atlantico, antraciet frame


Facilitair | Meubilair | Ligbedden
Ik heb nog géén online accountINLOGGENParticulier? Bekijk hier uw prijs

Ligbed Atlantico, antraciet frame

**buitenmaats product, hiervoor rekenen wij een extra verzendtoeslag van 45 euro(binnen Nederland) en 70 euro (buiten Nederland) aangezien dit op een pallet vervoerd wordt**

Nardi Atlantico ligbed, volledig gemaakt uit kunststof met verstelbare rugleuning en dekje gemaakt van ademend syntetische stof (textyleen). De stoffen dekjes zijn leverbaar in diverse kleuren. De ligstoel is volledig gemaakt uit kunststof (polypropyleen versterkt met glasfiber) en is waterbestendig en zonlicht resistent. De zitting en rugleuning zijn gemaakt van een ademend syntetische stof (textyleen).
De stoelpoten zijn voorzien aan één kant van de ligstoel voorzien wieltjes waarmee je het ligbed gemakkelijk kunt verplaatsen/verrijden.
De rugleuning is verstelbaar in vier standen. Makkelijk schoon te houden en daardoor uitermate geschikt voor terassen op zwemzalen in zwembaden en bij buiten zwembaden. Daarnaast zijn deze ligstoelen stapelbaar.
Het frame van de ligstoel Atlantico wordt geleverd in het wit. De bekleding is afneembaar en vervangbaar.
Afmetingen
Zit hoogte: 35 cm
Stoel hoogte: 99 cm
Zit diepte: 172/204 cm
Stoel breedte: 70 cm

Zwembad groothandel voor het zakelijk aanbod van zwembadproducten, zwembadartikelen en drijfmaterialen voor zwembad en zwemlessen. Geschikt voor zwemles tot aan wedstrijdzwemmers.

Stel uw vraag over dit artikel

Stel uw vraag

Ligbed Atlantico, antraciet frame

Categorie
Merk
Kleur
Antraciet dek

Levering per
stuk
Levertijd
5 werkdagen
Artikelnummer
618305AA

Aanverwante artikelen