Black Active Aqquabike


Zwemmen | Aquasportief | Natte Sportschool
Ik heb nog géén online accountINLOGGENParticulier? Bekijk hier uw prijs
Géén vaste bestelhoeveelheden
Gratis verzenden vanaf € 300,-
Verzendkosten slechts € 8,50 (binnen Nederland)
Producten voor u op maat gemaakt

Black Active Aqquabike

Aqquatix aqquabike active, zeer geschikt voor Aquaspinning. De aquabike is gemaakt uit polyethyleen en roestvrij staal (AISI 316 L). De aquabike heeft een uniek en elegant Italiaans design. De aquabike is voorzien van een pedalenhuis in plastic. Deze Aqquabike is leverbaar in de kleuren oranje, groen, geel en wit. Dankzij de vier zuignapjes staat de aquabike stabiel op de bodem van het zwembad. De aquabike is het best te gebruiken in een waterdiepte van 100 - 140 cm.
De aquabike is uitgerust met meerdere instelbare weerstandniveau's, een remsysteem, ergonomisch gevormde handvatten en gemakkelijke pedalen. Het ergonomische handvat zorgt ervoor dat je in meerdere positities kunt zitten en de handen op meerdere manieren kunt plaatsen en een goede grip hebt. Het zadel is in hoogte verstelbaar evenals de handvatten, de handvatten zijn ook in diepte verstelbaar zodat een plezierige zithouding verkregen kan worden.
Dankzij de wieltjes aan de onderkant kun je de aquabike gemakkelijk verplaatsen.

Zwembad groothandel voor het zakelijk aanbod van zwembadproducten, zwembadartikelen en drijfmaterialen voor zwembad en zwemlessen. Geschikt voor zwemles tot aan wedstrijdzwemmers.

Stel uw vraag over dit artikel

Stel uw vraag

Black Active Aqquabike

Categorie
Merk
Kleur
Oranje
Afmeting
120 x 66 cm
Materiaal
316 RVS
Gewicht
22,5 kg

Levering per
stuk
Levertijd
1-2 weken
Artikelnummer
22200002O

Aanverwante artikelen