Galaxy aqquabike


Zwemmen | Aquasportief | Natte Sportschool
Ik heb nog géén online accountINLOGGENParticulier? Bekijk hier uw prijs
Géén vaste bestelhoeveelheden
Gratis verzenden vanaf € 300,-
Verzendkosten slechts € 8,50 (binnen Nederland)
Producten voor u op maat gemaakt

Galaxy aqquabike

Aqquatix aqquabike galaxy, ideaal voor in de natte sportschool. Met de aqquatix aqquabike galaxy kun je fietsen in het water, ook wel Aquaspinning genoemd. De aquabike is een zogenaamde water ligfiets en is gemaakt uit polyethyleen en roestvrij staal (AISI 316 L). De aquabike heeft een uniek en elegant Italiaans design en kan in ondiep water gebruikt worden.
Dankzij de vier zuignapjes staat de aquabike stabiel op de bodem van het zwembad. De aquabike is het best te gebruiken in een waterdiepte van 70-100 cm en heeft zelf een hoogte van 92 cm.
De aquabike is uitgerust met meerdere instelbare weerstandniveau's en gemakkelijke pedalen. De zitting van de aquabike is verstelbaar ten opzichte van de pedalen.
Deze ligaquabike is voorzien van wieltjes waardoor deze makkelijk te verplaatsen is. Totaal gewicht is 21 kg. Gemaakt van 316 RVS.

Zwembad groothandel voor het zakelijk aanbod van zwembadproducten, zwembadartikelen en drijfmaterialen voor zwembad en zwemlessen. Geschikt voor zwemles tot aan wedstrijdzwemmers.

Stel uw vraag over dit artikel

Stel uw vraag

Galaxy aqquabike

Categorie
Merk
Afmeting
146 x 53 x 92 cm
Materiaal
316 RVS
Gewicht
21 kg

Levering per
stuk
Levertijd
1-2 weken
Artikelnummer
2220801

Aanverwante artikelen