Moon Walker Black Frame


Zwemmen | Aquasportief | Natte Sportschool
Ik heb nog géén online accountINLOGGENParticulier? Bekijk hier uw prijs
Géén vaste bestelhoeveelheden
Gratis verzenden vanaf € 300,-
Verzendkosten slechts € 8,50 (binnen Nederland)
Producten voor u op maat gemaakt

Moon Walker Black Frame

Aqquatix moon walker, een Crosstrainer voor in het water. Ideaal als oefening in de Natte Sportschool.De Moon walker maakt het mogelijk tegelijkertijd de arm- en beenspieren te trainen in het water.
De Moon walker is een uniek product en uitgevoerd roesvrij staal (inox AISI 316 L).De Moon walker wordt uitsluitend door uw eigen spierkracht in beweging gebracht.Het apparaat is gemakkelijk te verplaatsen door de transportwieltjes aan de zijkant. De Moon walker is ook inklapbaar waardoor deze compact is op te bergen.
Met dit product kun je intensief trainen. Na slechts een paar minuten is de training met de Moon walker al merkbaar omdat de water weerstand meer krachtinspanning vereist.
De Moon walker is het best te gebruiken in een waterdiepte van 100-140 cm. De Moon walker is te gebruiken bij groepstraining(en) en voor fysiotherapie en revalidatie doeleinden.

Zwembad groothandel voor het zakelijk aanbod van zwembadproducten, zwembadartikelen en drijfmaterialen voor zwembad en zwemlessen. Geschikt voor zwemles tot aan wedstrijdzwemmers.

Stel uw vraag over dit artikel

Stel uw vraag

Moon Walker  Black Frame

Categorie
Merk
Afmeting
110 x 82 x 135
Materiaal
316 RVS
Gewicht
26 kg

Levering per
stuk
Levertijd
1-2 weken
Artikelnummer
2220012

Aanverwante artikelen