Star Aqquatreadmill 2.0


Zwemmen | Aquasportief | Natte Sportschool
Ik heb nog géén online accountINLOGGENParticulier? Bekijk hier uw prijs
Géén vaste bestelhoeveelheden
Gratis verzenden vanaf € 300,-
Verzendkosten slechts € 8,50 (binnen Nederland)
Producten voor u op maat gemaakt

Star Aqquatreadmill 2.0

Aqquatix Treadmill star 2.0, een loopband voor in het water. Een uniek product naar Italiaans design. De buitenkant is gemaakt van polyethyleen en is leverbaar in de kleuren geel, oranje en blauw. Het roesvrij staal is uitgevoerd in inox AISI 316 L.
De loopband is uitgevoerd met 4 zuignapjes aan de onderkant waardoor deze stevig en stabiel op de bodem blijft staan. Met deze waterloopband kunt u lopen over een verrolbare band onder water, de loopband wordt uitsluitend door uw eigen spierkracht in beweging gebracht.
Het apparaat is gemakkelijk te verplaatsen door de transportwieltjes aan de zijkant en is dankzij het inklapbare handvat ook gemakkelijk en compact op te bergen. Voor gelijktijdige training van het bovenlichaam kunt u gebruikmaken van het handvat dat op de Treadmill star 2 is gemonteerd. Zo wordt de Treadmill star 2 een aquafitness product voor het hele lichaam.
De loopband is het best te gebruiken in een waterdiepte van 100-140 cm en heeft een hellingshoek van 13 graden. De loopband is te gebruiken bij groepstraining(en), in de natte sportschool en voor fysiotherapie en revalidatie doeleinden.
Afmetingen:
Open: 135 x 82 x 135cm
Gesloten: 40 x 82 x 135 cm

Zwembad groothandel voor het zakelijk aanbod van zwembadproducten, zwembadartikelen en drijfmaterialen voor zwembad en zwemlessen. Geschikt voor zwemles tot aan wedstrijdzwemmers.

Stel uw vraag over dit artikel

Stel uw vraag

Star Aqquatreadmill 2.0

Categorie
Merk
Kleur
Geel
Afmeting
135 x 82 x 135 cm
Materiaal
316 RVS
Gewicht
28 kg

Levering per
stuk
Levertijd
1-2 weken
Artikelnummer
2220014G

Aanverwante artikelen