Beco zwembril Santos


Zwemmen | Duikmaterialen | Chloorbrillen / Zwembrillen
Ik heb nog géén online accountINLOGGENParticulier? Bekijk hier uw prijs
Géén vaste bestelhoeveelheden
Gratis verzenden vanaf € 300,-
Verzendkosten slechts € 8,50 (binnen Nederland)
Producten voor u op maat gemaakt

Beco zwembril Santos

De BECO zwembril Santos mirror is een comfortabele zwembril met een platte en vlakke vormgeving voor zwemtraining en zwemwedstrijden. De spiegelende lenzen reflecteren licht weg van je ogen.

De BECO zwembril Santos is heeft een frame dat is gemaakt uit silicone. De zwembril heeft een vaste neusbrug. De lenzen van de zwembril zijn gemaakt uit Polycarbonaat en bieden een breed gezichtsveld. De buitenkant van de lenzen zijn spiegelend hierdoor zijn de lenzen donker en zorgen voor een minder fel licht in je ogen door dat het binnenkomende licht weg wordt gereflecteert. Dankzij de anti-fog coating zullen de lenzen van de zwembril niet beslaan. Daarnaast bieden de lenzen bescherming tegen uv-straling.

De zwembril heeft afsluitranden gemaakt uit silicone, het silicone materiaal is zacht en biedt een hoog draagcomfort. De hoofband is gemaakt uit silicone en is gemakkelijk verstelbaar dankzij een drukknop verstelling
Wordt geleverd met een opbergdoosje.

Zwembad groothandel voor het zakelijk aanbod van zwembadproducten, zwembadartikelen en drijfmaterialen voor zwembad en zwemlessen. Geschikt voor zwemles tot aan wedstrijdzwemmers.

Stel uw vraag over dit artikel

Stel uw vraag

Beco zwembril Santos

Categorie
Merk
Kleur
Zwart
Materiaal
Siliconen

Levering per
stuk
Levertijd
3-5 werkdagen
Artikelnummer
3779970ZW

Aanverwante artikelen