Douchezitting verkorte zitdiepte


Zwemmen | Miva & Therapie | Douchezittingen
Ik heb nog géén online accountINLOGGENParticulier? Bekijk hier uw prijs
Géén vaste bestelhoeveelheden
Gratis verzenden vanaf € 300,-
Verzendkosten slechts € 8,50 (binnen Nederland)
Producten voor u op maat gemaakt

Douchezitting verkorte zitdiepte

Soms is een douche zo krap, dat plaatsing van een douchezitting passen en meten is. Deze compacte douchezitting kan een oplossing bieden, dankzij de geringe afmetingen. Het model met rugleuning en armleggers is slechte 44,5 cm diep, het model zonder rugleuning en armleggers zelfs maar 37,5 cm. Zowel de zitting als het rugdeel zijn voorzien van HT-bekleding, een strak verlijmd doek dat zich enigszins vormt naar het lichaam tijdens gebruik. De bekleding van de zitting ligt vlak met de buis, waardoor zijwaartse en staande transfers gemakkelijker uit te voeren zijn.
De variant met armleggers biedt comfortabele steun aan de onderarmen tijdens het zitten. Dankzij de lengte van de armleggers is het mogelijk er op te steunen tijdens het opstaan en gaan zitten. De voorzijde van de armleggers ligt prettig in de hand.
De douchezittingen met verkorte zitdiepte kunnen worden voorzien van een hulppootset. Dit is aan te raden indien het lichaamsgewicht van de gebruiker > 100 kg.

Zwembad groothandel voor het zakelijk aanbod van zwembadproducten, zwembadartikelen en drijfmaterialen voor zwembad en zwemlessen. Geschikt voor zwemles tot aan wedstrijdzwemmers.

Stel uw vraag over dit artikel

Stel uw vraag

Douchezitting verkorte zitdiepte

Categorie
Merk
Afmeting
37,5 cm
Materiaal
Staal gecoat

Levering per
stuk
Levertijd
1-2 weken
Artikelnummer
202201001

Aanverwante artikelen