Duikscherm Model M


Zwemmen | Zwemlesmaterialen | Duikschermen
Ik heb nog géén online accountINLOGGENParticulier? Bekijk hier uw prijs
Géén vaste bestelhoeveelheden
Gratis verzenden vanaf € 300,-
Verzendkosten slechts € 8,50 (binnen Nederland)
Producten voor u op maat gemaakt

Duikscherm Model M

Het Duikscherm is gemaakt van PVC doek dat bevestigd is aan een gesloten PVC Buis. Deze buis zorgt voor het drijfvermogen . Voor het zinken van het stabiel houden van het scherm is onderin een verzwaring gemaakt van roestvrij staal. Voor de bevestiging van het duikscherm is een band gemonteerd met een haaksluiting.

Kies uw duikscherm kleur en een van onze standaardmodellen:
Model L: Voldoet aan de diploma eisen die gesteld worden door het Nationaal Platform Zwembaden.
Model M: Duikscherm met 1 Gat. Het gat zit op 32,5 cm van het wateroppervlak met een diameter van 75 cm.
Model S: Duikscherm met 1 gat. Het gat zit op 37 cm onder het water oppervlak met een diameter van 50 cm.
Model A: Duikscherm met een afmeting van 2,5 meter breed en 1,8 meter diep en 1 gat. Het gat zit op 75 cm van het wateroppervlak met een diameter van 75 cm.
Model B: Duikscherm met een afmeting van 2,5 meter breed en 1,8 meter diep en 2 gaten. De gaten zitten op 75 cm en 35 cm van het wateroppervlak en hebben een diameter van 75 cm
Model C: Duikscherm met een afmeting van 2,50 x 1,40 m en 2 gaten. Dit Duikscherm is speciaal voor brede ondiepere baden. Het gat zit op 32,5 cm van het wateroppervlak met een diameter van 75 cm.
Model D: Duikscherm met een afmeting van 1,55 x 1 m en 1 gat. Naast de duikscherm S is dit ook een heel goed oefenscherm. Het gat van dit scherm is wat groter en het doek is iets breder, waardoor het wat eenvoudiger wordt.
Wij produceren deze zelf dus indien u de maten anders wil of eventueel een duischerm wil laten bedrukken alles is mogelijk, neem gerust even contact met ons op.

Zwembad groothandel voor het zakelijk aanbod van zwembadproducten, zwembadartikelen en drijfmaterialen voor zwembad en zwemlessen. Geschikt voor zwemles tot aan wedstrijdzwemmers.

Stel uw vraag over dit artikel

Stel uw vraag

Duikscherm Model M

Categorie
Merk
Type
M
Kleur
Rood
Maat
1 gat
Afmeting
2 x 1,4 m

Levering per
stuk
Levertijd
1-3 werkdagen
Artikelnummer
5200R

Aanverwante artikelen